Akinek 90% fölött van a válasza, az hogy csinálja?
Mert mindig olyat ír ami a kérdező hallani szeretne.
Én pl. gond nélkül ledagadtozok egy embert, vagy épp leoltom az ezotériás elmeroggyantakat stb...
Engem is lepontoztak 76%-ra csak azt nem értem miért!
Van 1-2 rosszindulatú SZERINTEM!Pedig nekem már van tapasztalatom 4 gyerek mellett úgy érzem!
4 gyerkőc anyukája
egy fenét a válaszok, meg kötözködés miatt.
Hiszen van olyan kérdés például Kék a szemed?
És a válaszok, igen-nem. És mindegyik fel-le van pontozva. Van 78%-ban hasznos kék szemű és van 38%-ban hasznos kék szemű is. De ugyanez elmondható a nem kék szeműekre.
Egyébként szerintem beregisztrálnak újra és akkor onnan indul. Látszik egyébként, hiszen számtalan ember van, mit akarsz a kék szemeddel te 53%-os, bezzeg én 96%-al vagyok nem kék szemű. Szerintem vannak, akik csak pontoznak. Megg kötözködnek a pontszámokkal.
Hülyeség az egész, nem is látom értelmét. Illetve csak akkor lenne, ha a kérdező pontozhatna-egyszer.
Valószínűleg tényleg úgy, ahogyan az első válaszoló mondta.
Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy én elég régen itt vagyok, stabilan 84%-on szoktam állni. Pár hete, ki tudja miért, válaszoltam egy kérdésre a Politika rovatban, nem kellett volna, lehúzták a válaszomat, lementem 83%-ra. Utána kerültem az ilyen témákat, itt a babás kategóriában lett egy csomó 90 százalék feletti válaszom, nagyon lassan visszaálltam 84-re. Aztán pár napja naivan válaszoltam egy másik kategóriában arra a kérdésre, hogy tetszik-e az amerikai konyha. Azt feleltem, igen, ez a válasz 27%-ban bizonyult hasznosnak, ami elég volt ahhoz, hogy megint essek egy pontot.
Na, szóval nem értem a százalékszámítás logikáját.:S
81%-os vagyok
de hogy lehet beírni,hogy hány %-ban volt hasznos a válasz???????????
mert én csak a ,,kezeket,, látom,hogy hasznos,nem hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!