Minek írnak be ide egyesek olyan kérdéseket, amit egy kattintással meg lehet keresni a Google-ben?
A Google is csak akkor hozza ki, ha van érdemi oldal már róla a neten. Talán épp az az oldal azzal a kérdéssel lesz legközelebb az első, úgyhogy érdemes normálisan válaszolni ezekre, nem csupán annyit írni, hogy keresd meg a Google-ben. Esetlegesen azok is ezt olvassák, akik a Google-ból jönnek.
Egyébként nyilván nagy az internet, és a Google-ben sem a legkönnyebb megtalálni mindig a válaszokat. Abból sose lehet gond, ha megvan több helyen.
nagyon utálom amikor valaki azt írja vissza egy kérdésemre, hogy írd be a gugliba
valószínűleg ő maga se írta be, ezért válaszolja ezt. én mindig beírom a keresőbe amit keresek de nincs ott semmi érdemleges, ezért kérdezem meg, hátha valaki ért hozzá, tapasztalata van stb. És ezt a legtöbb ilyen kérdésnél így tapasztalom, ezért én a nagy igazságosztó még le is értékelem az írdbeagugliba-típusú válaszokat.
a legviccesebb viszont az, amikor valaki abszolút nem tud semmit a dologról, és kimásol egy tök oda nem illő dolgot amit talál
A harmadik válaszolóval hasonló módon én is rá szoktam keresni a kérdésemre, de vagy nem elégít ki a gugli, vagy valamivel élőbb választ vagy tapasztalatot várok.
S van aki nem is tudja használni a guglit. Egy másik fórumon, az ottani dolgokat kente vágta, de nem tudott rákeresni semmire, mert azt az unoka nem mutatta meg.
azért hogy több pontjuk legyen! :D
na most a vicett félretéve, amugy azért mert általában amit a google kiir oldalakat minden egyes oldalon mást irnak, most abbol honnan tudjam meg hogy mi az igazság?
Igen, igazatok van. Most nem azokról beszélt a kérdező sem, akik tényleg próbálták a googlet. De volt itt olyan kérdés is, hogy miket írt Radnóti. Kérelk, wikipédia, neki is egy kattintás lenne. Ez lustaság. Majd más megmondja.
De egyébként ez a kérdés is értelmetlen, mert van belőle 80.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!