Miért az a válasz majdnem minden kérdésre hogy a Google
a barátod?
Figyelt kérdés
Lehet hogy félreértelmeztem eddig ennek az oldalnak a lényegét, de nem azért van hogy kérdezzünk?
Ennyi erővel meg is szűnhetne a gyakorikérdések, mert a Googlén mindent meg lehet találni.
Azok akik rendszeresen ezt válaszolják, csak olyan kérdést írnak ki, amit a Googlen nem lehet megtalálni?Nem hiszem, mert ott tényleg minden fent van, csak épp nem biztos hogy kielégítő infókat tartalmaz.
Magyarázza már el nekem valaki hogy akkor itt mit lehet kérdezni!
Tényleg jogos hogy azért van ez az oldal hogy megkérdezz mindet még azt is amit máshol nem,tényleg soka rosszindulatu ember is akik kiforgatják az emberek szavát vagy azért jönnek fel hogy kötözködjenek.Részben viszont igazat kell adjank pár esetben ezzel a googlés dologgal kapcsolatban ugyanis sokszor tényleg annyi lenne hogy az illető beleirja a google a kérdést és megkapná a választ.Pl.tegnap egy kérdés..visszatértü hüvelygombája van és lehet e attol hogy a partnert nem kezelték és mivel kéne kezelni(de odairja hogy ő canesten kombit használ).Nos!A betegtájékoztatoban benne van feketén fehéren hogy a partner egyidejü kezelése javasolt az esetleges visszafertőzések érdekében amugy ha nincs meg neki a doboz mert kidobta akkor beirja a nevét a google-ba és kidobja az egész betegtájékoztatot(pl házipatika vagy pirulapatika oldalon).Amig itt megirta a kérdését addig böven a google ba is utánajárhatott volna.
2011. febr. 15. 09:28
3/11 anonim válasza:
1. Én pont fordítva látom ezt, mármint a google-s válaszok kevesebben vannak.
2. Ha valaki ide ír kérdést, az kicsivel több idő, minthogy beírná a keresőbe.
3. Itt aztán, az ember, tényleg mindent meg mer kérdezni. Vannak akik poénból, vannak akik meg bele sem néztek a biosz könyvbe, stb. - [link] - [link] #!/gyakori.remsegek
4. A válaszadóknak meg semmi közük sincs a moderátorokkal kapcsán. Ha ők kiírják, akkor kiírják, ha nem, nem (hogy "csak akkor merj kérdezni, ha már a google-n sem jártál sikerrel").
2011. febr. 15. 09:36
4/11 anonim válasza:
a googlén nem lehet mindent megtalálni.
2011. febr. 15. 16:51
5/11 anonim válasza:
Én a magam nevében azt tudom nyilatkozni, hogy én olyankor írom ezt, ha a kérdéshez kapcsolódóan egy-két olyan fogalomra hívom fel a kérdező figyelmét, amit könnyen megtalál, ugyanakkor linkeket meg nem akarok bemásolni, mert ezesetben weboldalak reklámozásáért orrbaverik az embert.
2011. febr. 15. 19:52
6/11 anonim válasza:
A Google az mindenkinek a barátja és segit mindenkin.
2011. febr. 16. 07:13
7/11 anonim válasza:
Google az én barátom is.
2011. febr. 16. 09:39
8/11 anonim válasza:
A Google a jó barátom, de néha jó ismerkedni más oldalakkal, vagy eljönni GYIK-ra bulizni. :) (itt mindig van nyüzsi, erre értem a bulit. :)
Amúgy, képzeljétek el, hogy milyen kihalt lenne ez az oldal, ha mindenki google-t használna, és mindenki függő lenne. Google ott van, ha szükségem van rá, de azért gyakorikérdéseken mégis sokkal jobb olvasgatni az élő hús-vér emberek beszámolóját, mint a megírt sablonos szövegeket. :) Na, vissza térve, képzeljétek el, hogyha mindenki google-zna... Hetente lenne minden alkategóriában 4-5 kérdés...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!