Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért az a válasz majdnem...

Miért az a válasz majdnem minden kérdésre hogy a Google a barátod?

Figyelt kérdés

Lehet hogy félreértelmeztem eddig ennek az oldalnak a lényegét, de nem azért van hogy kérdezzünk?

Ennyi erővel meg is szűnhetne a gyakorikérdések, mert a Googlén mindent meg lehet találni.

Azok akik rendszeresen ezt válaszolják, csak olyan kérdést írnak ki, amit a Googlen nem lehet megtalálni?Nem hiszem, mert ott tényleg minden fent van, csak épp nem biztos hogy kielégítő infókat tartalmaz.

Magyarázza már el nekem valaki hogy akkor itt mit lehet kérdezni!

2011. febr. 15. 09:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert a gugli korán sem talál meg mindent. Nem választ ad, hanem kínálatot mutat. (Ahol gyakran megtalálható a válasz)

Én is úgy látom, hogy akkor írják ezt, ha guglival egyértelműen gyorsabban megtalálta volna a kérdező, mint hogy itt teszi fel.

Persze vannak olyanok akik azt hiszik, hogy az idegennyelvű találatokat is mindenki fel tudja használni.

Szerintem leginkább erről lehet szó az általad említett eseteknél.

2011. márc. 4. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!