Miért van, hogy emberek választ írnak majd 2 éves kiírt kérdésre is? Mikor az már régen nem "fontos" Már régen megoldódott a probléma".
Több kiírt kérdésem is van.Egy 2007. 10.10Ès még ma is jött rá válasz.
Pedig már régen nem aktuális.
E`s nagyon sok ilyen kérdés van......
"SZerinted aki választ ír neked honnan tudja hogy neked az megoldódott már??? "
Bazz ha valaki 2 éves kérdésre válaszol az már alapból feltételezhető, hogy megoldódott.
Én pl kérdeztem lakodalmammal kapcsolatosan, és volt aki másfél évvel később küldött választ. Mivel a rendszer kiírja a kérdés dátumát, szerintem jogosan feltételezhető, hogy már rég nem érdekel a válasz.
Na és ha válaszol akkor mivan???
Most egy hsz-el több lesz.
Micsoda probléémák...
"az egyik legbunkóbb kifejezés, amit ismerek"
Érdekes, én ennél ezernyi bunkóbb kifejezést ismerek.
Szerinted, egy olyan kérdésre pl, "hogy jutok X pályaudvarról Y térre." mennyire érdekli a kérdezőt az egy év múlva érkező válasz? Szerintem semennyire.
Ezt úgy értettem, hogy a legbunkóbb kifejezésmódja annak, hogy nem tartasz igényt a válaszra. Ha én valakinek mondok valamit, vagy válaszolok egy kérdésre, akkor számomra a legbunkóbb mondat az, hogy "ez engem nem érdekel".
És amúgy meg lehet, hogy a kérdezőnek nem fontos két év múlva a válasz, de ettől még lehet, hogy olyan ember talál rá a kérdésre, akit ott és akkor érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!