Nem lenne jó egy olyan opció, hogy?
Figyelt kérdés
Amikor az "egy véletlen kérdés"-re kattintok, akkor kategórián belül dobjon ki valamilyen találatot? Ja és lehetőleg ne több éves, hónapos kérdést!2011. ápr. 2. 20:34
1/8 anonim válasza:
én azt nem használom, csak a friss ropogós kérdéseket nézem :D
2/8 anonim válasza:
én mindig úgy választok temakört (amelyikben válaszolgatni fogok)hogy véletlen kérdésezek és amit kidob. Ha unalmas újból kezdem :)
5/8 anonim válasza:
Az azért van hogy más is válaszolhasson a régebbiekre amit még nem olvasott.
7/8 anonim válasza:
Szerintem olyan funkció kellene, hogy egyes témaköröket véglegesen el lehessen rejteni.
Például én nem vayok kíváncsi a "politika" témában elhangzott egyetlen kérdésre / válaszra sem. Ha valahol lenne egy beállítási oldal, ahol kivehetném mellőle a pipát, és soha többet nem dobna fel ilyen kérdést, nagyon boldog lennék.
8/8 anonim válasza:
De ez igen jó lenne. pl marhára nem érdekel az informatika, meg a politika... akkor olyat nem akarok h bedobjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!