Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Lehetséges, hogy kitörölhetnek...

Lehetséges, hogy kitörölhetnek innét?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért? Semmi rosszat nem tettem.

---

Volt egy másik felhasználóm itt, és nem tudtam belépni... próbáltam új jelszót kérni, mert hátha elfelejtettem vagy vmi... de ilyet ír, hogy nincsen ilyen emaillel regisztrált felhasználónk. Pedig azt TUDOM, hogy melyik emailt használtam.

2011. márc. 28. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges ha olyant követtél el.
2011. márc. 28. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy vki feljelentette a piros ponttal a zöld kéz mellet a felhasználódat és jogosnak vélték...

én egyszer egy válaszba káromkodást írtam és azt irta ki hogy leellenőrzi az összes választ amit adtam és ha egy olyat talál ami trágár vagy hibás akkor töröl.

2011. márc. 28. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek lehetnek az okok:

- kitiltottak, rossz kislány/kisfiú voltál: akár azért is mert ellentmondásos válaszokat adtál és akkor úgy veszik h szórakozni jársz ide

- elírtad az e-mailed - néha én is kihagyok 1 betűt

- rosszul emlékeztél rá pl. gmail helyett hotmailt írtál

- vagy .hu helyett .com-ot vica versa

//ps. még mindig szeretnék a GYK-nál dolgozni, de nem, nem vagyok moderátor...//

2011. márc. 29. 12:46
 4/8 A kérdező kommentje:
hmm, hát nem tudom. én úgy emlékszem, hogy egyiket sem követtem el. száz milliárdszor leellenőriztem az emailt, valós emailt adtam meg. nem szórakozni járok fel, mert nem is igazán adok válaszokat, csak kérdezek... és kb ennyi. de ha kitöröltek, akkor legalább egy emailt megérdemeltem volna.
2011. márc. 29. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérj más regisztrálást.
2011. ápr. 6. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
A mai világban minden lehetséges.
2011. ápr. 7. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet valami ékezet hiba is.
2011. ápr. 7. 18:27
 8/8 A kérdező kommentje:
hiába kérek egy másik regisztrálást, voltak olyan kérdéseim, amikre a később is vissza szerettem volna menni...
2011. ápr. 12. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!