Mi a kedvenc témád itt, a gyakori kérdéseken? Hova írogatsz legtöbbször, mit olvasol legtöbbször?
Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 19:48
11/33 anonim válasza:
szerelem,szépség,egyéb,sport ezeket is olvasom a legtöbbször de az állatok kategóriát is
12/33 A kérdező kommentje:
szerintem a tudomány kategória is érdekes :) köszönöm az eddigi válaszokat
2009. febr. 24. 20:37
13/33 anonim válasza:
Egyéb kérdések és szerelem-szex :)
14/33 anonim válasza:
Otthon, egészség, sport, családi kapcsolatok, és mindenhova egy keveset, ha olyan kérdést látok, ami érdekel és hozzá tudok szólni.
December eleje körül bukkantam az oldalra, azóta nincs nap, hogy ne látogassak ide és olvasgassam a kérdéseket, és írjak egy-két választ.
15/33 anonim válasza:
szerelem-szex, legalábbis ezen az oldalon nézelődtem először, azóta is visszajárok
kultúra, meg most fedezem föl a többit is. Általában főoldalon szoktam szemezgetni. :)
17/33 anonim válasza:
Szépség,Öltözködés,Szerelem-Szex
18/33 anonim válasza:
Bocs offolok, kell nekem jogba jártas ember, bocsi belekontárkodtam, mennyire vagy jártas a jogba ???
19/33 anonim válasza:
Szakmám a számítástechinkához köthető, így ott tudok hasznos tanácsokat adni. Fogyókúrához viszont szerintem még sosem írtam.
20/33 anonim válasza:
(Ezt a kérdést már én is többször fel akartam tenni, csak valahogy mindig elmaradt :)) )
Sorrend ha beléptem:
Tudomány, Egyéb, Közoktatás/házifeladatok,
a többi hangulatfüggő: kultúra és közösség, egészség, szex-szerelem, politika... de a főoldalt általában végigfutom mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!