Szavazzuk meg a törlés menüpontot. Ki ért velem egyet?
Persze a saját kérdésére gondoltam, azt lehetne törölni.
Utolsó voltam.
Még mindig nem értem.
Ha a NASA és az FBI titkos aktáit szeretnéd kiteregetni, akkor miért nem regisztrálsz egy e-mail címet gyorsan és azzal teszed fel a kínos kérdéseid?
Hmmm...érdekes..én nem gondolkodtam ennyi, hogy mit akar a kérdezo! Szerintem egyértelmu volt a kérdés!
Egyébként szerintem is jo lenne ha lenne ilyen menupont!Pl. nem szeretném ha véletlenul elfelejtenék kijelentkezni és a családom rábukkanna 1-2 kérdésemre!
1. Jelenleg is úgy van, hogy ha írsz az adminisztrátoroknak, és kellően megindoklod, akkor törlik.
2. Onnantól, hogy a kérdést feltetted, a kérdés már nem csak a tied, hanem voltaképpen a közösségé. Pláne ha hozzá is szólnak, válaszolnak. (A válasz már nem a tied!)
De gondolom te is azok közé a felhasználók közé tartozol, akik a jogi nyilatkozatot hírből nem olvasta el.
3. Ha ez bejönne, akkor mindenki törölné a saját kérdését, miután megkapta a választ. Így a később érkezőknek újra fel kellene teniük. (Bár sokan így is megteszik - teljesen értelmetlenül.)
4. Ha nem tetszik az oldal, vagy nem bízol bennnük, menj el. Vagy csinálj magadnak egy ilyen oldalt.
Itt te egy gyakorlatilag ingyenes szolgáltatást veszel igénybe, amiért minössze annyit kell elviselned, hogy oldalt villog pár reklám (már ha nem tiltod). Nem értem, hogy akkor most miért áll neked feljebb?
Menj máshova kérdezősködni, ha nem tetszik.
5. Ha írsz valamit, hát vállald érte a felelősséget. Vagy pedig ne írj. Ennyire egyszerű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!