Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mást is idegesit ez vagy csak...

Mást is idegesit ez vagy csak engem?

Figyelt kérdés
Annyira utálom mikor fel tesznek egy kérdést, és semmi köszönöm, vagy b* meg köszi a választ. csak elolvassák a választ és kilépnek. De láttam olyat is, hogy valaki fel tett egy kérdést és jött rá 50 válasz,de a kérdező sehol. Engem annyira idegesít,hogy egy k*va köszönömöt nem tudd irni,csak elolvassa és kilép. Úgy lenyomnám a torkán azt a rohadt isten verte billentyűzetet.
2011. febr. 23. 17:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég bunkóság nem megköszönni, engem is szokott zavarni.
2011. febr. 27. 16:28
 12/15 A kérdező kommentje:
21:36-nak! anyádnak tartsd meg a bunkó beszólásaidat. köszi
2011. febr. 28. 08:00
 13/15 anonim válasza:

hat ha erre van idod...

ez legyen a legnagyobb bajod.

....jezusom.

bocsii de telleg

18/F

2011. márc. 1. 16:35
 14/15 A kérdező kommentje:
16:35 talán féltékeny vagy hogy nekem 48 órás vezetés után igen van erre időm? zavar? minek válaszolsz rá te bunkó idióta. te is anyádnak tartsd meg a beszólásaidat. de tényleg. igen, írj helyes, mielőtt beszólsz nekem. idióta.
2011. márc. 2. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! :)

Miért vagy ilyen ellenszenves Másokkal? Ők nem anyáztak le Téged! Ez unszimpatikusabb, mintha Te sem írnál kommentet a saját kérdéseidhez! ;)

2011. márc. 3. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!