Miért írja le még egyszer más ugyanazt a választ?
Szerintem nem baj, hogy többen is leírják ugyanazokat a dolgokat, mert így nagyobb esélyt látok rá, hogy tényleg úgy van.
Egyébként sokszor jártam már úgy, hogy mire megírtam a válaszomat, addigra 2-3 ember szintén válaszolt a kérdésre.
Szerintem nem baj, hogy többen is leírják ugyanazokat a dolgokat, mert így nagyobb esélyt látok rá, hogy tényleg úgy van.
Egyébként sokszor jártam már úgy, hogy mire megírtam a válaszomat, addigra 2-3 ember szintén válaszolt a kérdésre.
lol :D de bolondok vagytok :D
amúgy, azt én sem értem amikor szórol szóra leírják ugyan azt. velem is van, hogy szinte ugyan azt leírom, pl ojan kérdéseknél, ahol nem a véleményed kell leírni, hanem tényeket... de ez most ellentmondásos volt... O.o
na mind1
Ha valaki feltesz egy kérdést, amire egy válasz érkezik, akkor szerintetek honnan tudhatná a kérdező, hogy az jó válasz? Én akkor szoktam írni ugyanazt, ha van kis kiegészítésem hozzá, de szeretem megerősíteni a válaszokat. Így biztosan tudhatja a kérdező, hogy jó választ kapott!
A százalékokra pedig nem lehet adni, mert sokan hobbiból pontozgatnak!
Szóval ha felteszek egy kérdést, akkor jó látni, hogy többen vannak ugyan azon a véleményen, mert akkor tudom, hogy az jó!
Ha valaki feltesz egy kérdést, amire egy válasz érkezik, akkor szerintetek honnan tudhatná a kérdező, hogy az jó válasz? Én akkor szoktam írni ugyanazt, ha van kis kiegészítésem hozzá, de szeretem megerősíteni a válaszokat. Így biztosan tudhatja a kérdező, hogy jó választ kapott!
A százalékokra pedig nem lehet adni, mert sokan hobbiból pontozgatnak!
Szóval ha felteszek egy kérdést, akkor jó látni, hogy többen vannak ugyan azon a véleményen, mert akkor tudom, hogy az jó!
Ezek szerint jó volt a válaszom, mert megerősítették! :))))
Vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!