A www.gyakorikerdesek.hu-n miért kell új jelszót adnom magamnak mindig?
Figyelt kérdés
Miért kell minden egyes kijelentkezés után úgy belépnem hogy elszó emlékeztetőt kell kérnem?????? :(
Kérlek ne írjátok hogy elfelejtem azt a jelszót amit 5 perce beírtam.
Mert már kíváncsiságból csináltam olyat is hogy kiléptem és újra be akartam lépni de azt mondta megint hogy elfelejtettem a jelszót!
2009. febr. 9. 18:24
1/7 anonim válasza:
Én beállítottam, hogy emlékezzen rám, így nem kell minden belépéskor jelszót gépelgetnem.
Nem lehet, hogy a windows a felhasználóneved mellé másik jelszót tárolt el, és amikor bejelentkezel azt ajánlja fel, te meg csak kattintassz az igen gombra?
2/7 A kérdező kommentje:
mindig magam írom be a jelszót
2009. febr. 9. 19:21
3/7 anonim válasza:
A www.gyakorikerdesek.hu-n miért kell százszor feltenni ezt a kérdést?
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem találtam rá választ
2009. febr. 9. 21:21
5/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nagybetűvel próbálod megadni az e-mail címed belépéskor, pedig azt kisbetűsként adtad meg regisztrációkor, vagy valamit elgépelsz.
6/7 anonim válasza:
én is voltam így...volt olyan h direkt egy msn beszélgetésbe bemásoltam,majd ide és nem engedett be..nekem kb 1 hétig tartott ez...azóta jo!
szal sztem várj és jo lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Már több mint 10 apja ezt csinálja velem :(
2009. febr. 12. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!