Miért nem tudom újra kiemelni a kérdésem, ha már fél éve letelt a 36 óra?
ezt írja:"(... Utóbbi esetben sem tudod majd 36 órán át újra kiemelni kérdésedet, vagy másikat ebből a kategóriából.)
Ezt a kérdést már kiemelted egyszer, nem lehet újra.
bocs a teljeset idézem:
"Ha eltelt 36 óra azóta, hogy utoljára választ kaptál a kérdésre, akkor itt egy linket találsz, amire kattintva kérdésed újra legelőre helyezheted. A kérdés addig a kategóriáján belüli kérdéslista élén fog szerepelni, amíg el nem telik 36 óra, vagy a limitált kiemelt hely miatt más felhasználók kérdései ki nem szorítják onnan. (Utóbbi esetben sem tudod majd 36 órán át újra kiemelni kérdésedet, vagy másikat ebből a kategóriából.)"
és már *bőven* letelt az a 36 óra..mégsem tudom kiemelni..de nem akarom újra kiírni, mert már kiírtam egyszer, csak nem jött válasz..
fennt ezt írtad:
"Ezt a kérdést már kiemelted egyszer, nem lehet újra."
2X-er nem lehet kiemelni vmit
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:16
a 23:10 -es bejegyzésemet copy-past-eltem..36 óra van odaírva..
válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:20
akkor viszont miért írják ezt: (copy paste)
"Ha eltelt 36 óra azóta, hogy utoljára választ kaptál a kérdésre, akkor itt egy linket találsz, amire kattintva kérdésed újra legelőre helyezheted. A kérdés addig a kategóriáján belüli kérdéslista élén fog szerepelni, amíg el nem telik 36 óra, vagy a limitált kiemelt hely miatt más felhasználók kérdései ki nem szorítják onnan. (Utóbbi esetben sem tudod majd 36 órán át újra kiemelni kérdésedet, vagy másikat ebből a kategóriából.)
"
a zárojeles megjegyzésből én arra következtetek hogy többször is kiemelhető a kérdés..
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:37
köszi a választ, de nem akarom ide beírni mivel már ezt se olvassa senki..csak ti 3 an :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!