Miért nem lehet többször kiemelni egy kérdést?
Figyelt kérdés
Ha egyszer nem kapok rá választ, akkor miért nem lehet monduk első körben csak 36 óra elteltével aztán mondjuk 50-100-150 stb óra elteltével újra kiemelni? Újra felteszed, vagy utalsz az előző null válaszos kérdésedre azt meg törlik. Ez milyen dolog?2011. jún. 7. 22:59
2/7 anonim válasza:
Mert akkor ostoba kérdésekkel lenne tele az eleje a kategóriáknak, amikre nem fog az életbe sem kérdés érkezni. Jó ez így, ahogy van.
3/7 anonim válasza:
Lehetne azt ésszel is:
1: 24 óra múlva.
2: 1 hét múlva.
3: 2 hónap múlva.
Vagy később. Nem telne be semmi.
4/7 A kérdező kommentje:
20:29
Pontosan!
2011. jún. 24. 11:07
5/7 anonim válasza:
Igen.
És miért nem kérdezhetek úgy ahogy akarok? Vagy miért csak 1x kérdezhetek egy órában? :D
6/7 anonim válasza:
Jah. Én is válaszoltam egy hü**e kérdésre hü**e választ, azt letörlik... megáll az ész ... Nekem is jó lenne több kérdésemet kiemelni, de már nem tudom..
7/7 anonim válasza:
Legalább a megválaszolatlan kérdéseket hagyhatnák egész addig ki-kiemelni, amíg minimum egy válasz nem jön be.
Amúgy én attól kapok agyfaszt, hogy "a kérdésed túl rövid". De könyörgöm, ha arra vagyok kíváncsi, hogy a "Fű zöld?" azt hány mondatban kérdezzem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!