Vajon mennyit keresnek az oldal moderátorai, stb?
Haha gömbölyű irattartó... ezen mekkorát szakadtam, ha visszahallod akkor én terjesztettem el a nagyvilágban xD
Am én is filóztam rajta h jelentkezek múltkor, de én sajna csak diákmunkában tudnék jelentkezni, h ne veszítsem el a pályakezdőségem vagy mi vackot.
Szóval kedves gyk, ha szeretnétek újabb modit, adókedvezménnyel tudjátok az e-mailem cserébe én meg megtanulok viselkedni xD
Jah és hogy miért választanátok engem?
*0-24-ben kb. 20 centire van tőlem a net :P
*sőt laptopomhoz is van mobilnet...
*és nemsokára otthon is lesz szélessávú netem, tehát 2 netelőfizetéssel bármelyik szolgáltató leáll nekem még 2 másik bejelentkezési lehetőségem van.
*34 oldalnyi megválaszolt kérdés
*tudok helyesen írni - telefonomon már a jegyzetekben fogom előre megírni az üzenetet
*GYK függőség
*jah és papírom van róla hogy intelligensebb vagyok ez emberek 97%-ánál
*és könnyen kiszúrom a válaszokból ha vki újraregisztrált más néven, sőt ismertem már fel itt vkit egy szinte semmilyen kérdésből xDxD
Jah am szerintem kb órabér 500-700 körül mozoghat...
Vagy az már túl sok?
Mert diákmunka van 500 a tescos árufeltöltés, 800-1000 borítékolás de az messze van.
Nem tudom a felnőtt órabérek hogy alakulnak.
De az biztos hogy attól függ mennyit lógnak idefent, huh én mennyit keresnék xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!