Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kampányolás? Alien Kategória?...

Kampányolás? Alien Kategória? Plys

Figyelt kérdés

Már volt 1 kampányolás az oldalán vagy talán több is.

Szeretném ha lenne Alien kategória :-P

Alien fanok remélem segítenek és írják a következőt : ( Énis szeretném ha lenne "Alien" kategória )

2011. jan. 31. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, miért nem lesz rögtön Paprikáskrumpli, Fidesz, Nagy Zűr Korzikán és Harry Potter kategória?
2011. jan. 31. 23:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy csak Alien fanok írjanak. Ki a F a szom kíváncsi rád ??????????????? Húzz ál már a tudod hová !
2011. jan. 31. 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Kívánom, hogy beléd rakja a petét egy Facehugger, te kötsög!
2011. jan. 31. 23:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Énis viszont kívánom. Csak hogy utánna anyudba is rakjon 1-et vagy talán kettőt XD
2011. febr. 1. 00:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem az a kedvenc jelentem az Alienbe, amikor az alien 1-be ripli be mászik abba a menekülőhajóba, aztán öltözik át és látszik a bugyija.

Meg az aliens versu predator se rossz

(bocsi részeg vok)

2011. febr. 1. 00:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ha 1 olyan csajra izgulsz fel mint a ripley akkor szerintem nem csak részeg vagy már bocs.
2011. febr. 1. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Részegen sok fasságot csinál az ember, látom neked még nincs tapasztalatod, és látom azt is, hogy egy kis fiú vagy. Ne, ne tagadd, mert átvéve a te stílusodat: hát hol nem szarlak le, kölyök?! Az oltásod semmit se ér... ;) Amúgy, hogy a kérdésedre adjak egy reális választ: van itt az oldalon humor-kategória, ahol tudsz ezzel poénkodni; film/sorozat vagy mittomén kategória, ahol ezt ki tudod beszélni; Ezotérián belül egy UFO-kategória, bár szerintem te most egy filmről dumálsz...; és van az egyéb kategórián belül az egyéb, ahol szintén ezekről tudsz beszélni...
2011. febr. 3. 23:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem menyjél még igyál meg 1 felest ahogy a fajtádra jellemző. Te pofátlan alkoholista
2011. febr. 4. 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Most egy 16 éves lányt alkoholistáztál le. :D Igen, annyi vagyok, annonym oldalon bevallom. :D Ha részegen írtam volna neked, akkor nem ilyen lenne a helyes írásom, illetve a fogalmazási stílusom is más lenne, talán még bunkóbb stílusban is beszélnék veled. ;) Holnap lesz egy party, ott majd iszok felest, a kedvedért is lehúzok egyet. :D Az én fajtamrá a bátorság, a vezető egyiniség és az őszinteség a jellemző. :D Igen, pofátlan vagyok egyes emberekkel. Sőt, bunkó, néha le is pitsáznak. De valahogy lepereg rólam. ;)
2011. febr. 5. 00:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj ha lány vagy . Azt hittem hogy egy 30 éves pali írkált , és különben is 1 ilyen illem tudó lánykának a részegség szerinted jól áll... ? Meg áll az eszem a fiatalokon..
2011. febr. 5. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!