Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi van akkor ha ilyet csinálok?

Mi van akkor ha ilyet csinálok?

Figyelt kérdés
Mi van akkor ha törlök egy kérdést a feltett kérdéseim közül és utána írok rá választ? Az hogy fog megjelenni?
2011. jan. 25. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, a kérdéseket azért lehet törölni, hogy ha utána érkeznek rá válaszok, az már ne látszódjon nálad.. Szóval akkor törölsz, ha már nem érdekelnek a további válaszok.
2011. jan. 25. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi de nem ez volt a kérdés.
2011. jan. 25. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor micsoda? Ha törölsz egy kérdést, attól még az a te kérdésed marad, a válaszaid ugyanúgy jelennek meg ahogy előtte.
2011. jan. 25. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi, tudom h értelmetlen dolognak hangzik a kérdés, de töröltem a listámból egy olyan kérdést amit meggondoltam h még sem kellett volna.
2011. jan. 25. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem tud előfordulni. Ugyanis a felhasználó nem tudja a saját kérdését kitörölni. Azt csak a moderatúra tudja megtenni, ha a felhasználó e-mailben kéri ezt. Amennyiben kitöröltetted a kérdést, akkor úgy választ sem tudsz írni rá, mert a kérdés már nem létezik.
2011. jan. 27. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
18:44 Köszi, elmentettem annak a kérdésnek a linkjét ... minden oké. :)
2011. jan. 27. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Te törlöd de a nagy oldalon megmarad és megtudod kapni ha akarod.
2011. febr. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!