Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem tudom abbahagyni a...

Miért nem tudom abbahagyni a gyakori kérdések, válaszok olvasgatását? Egyre többet vagyok itt.

Figyelt kérdés
Azt hiszem függő leszek. Ti is így vagytok ezzel? Néha annyi érdekes kérdés van, hogy nem bírom abbahagyni, de mást is kellene csinálni. Sok időt elrabol.De kíváncsi vagyok a válaszokra.
2011. jan. 23. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is függő vagyok. Ez az újítás, hogy ki lehet törölni a kérdéseinket meg válaszainkat, nagyon jó, én mindig kitörlöm, ez nagy mértékben segít kordában tartani az itt eltöltött időt. De nem teljesen. :(

Üdvözlök minden kedves Sorstársat! :D

2011. jan. 23. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy sok időd van.
2011. jan. 23. 22:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Három és fél éve feljövök legalább napi egyszer :) Megszerettem ezt az oldalt, ez van.
2011. jan. 23. 22:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Èn is itt vagyok minden nap.Kérdésedre:

Egyszerüen mert jó,és kész.

2011. jan. 23. 23:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Én unalmamban szoktam olvasgatni, meg ha valami fontos kérdésem van, és várom rá a választ. De amúgy választ keveset írok (ez most kivételes alkalom). Viszont jó, mert sok érdekes dolgot megtudok itt, különleges dolgokról tudok olvasni, és hasznos infókat kapok a legtöbb kérdésemre. Szeretem az oldalt! :)
2011. jan. 23. 23:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Kicsit én is függő lettem...
2011. jan. 23. 23:17
 17/22 A kérdező kommentje:

22:36

Azt én is jó ötletnek tartanám.

2011. jan. 24. 11:40
 18/22 A kérdező kommentje:

22:49

Nem mondanám, hogy sok időm van. De olyan ez, mint a Derick, azt sem tudom abbahagyni, amíg nincs vége.

Ez nem volt jó hasonlat, tudom.

2011. jan. 24. 11:44
 19/22 A kérdező kommentje:

A pontozás egyáltalán nem érdekel.

Van sok hülyeség, hülye kérdés, amin jót lehet kuncogni, de azért vannak jó kérdések és válaszok, amikből tanulni is lehet. Jó, hogy van ez az oldal.

2011. jan. 24. 11:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Mivel sokat vagyok egyedül, és sok kérdése, van, de nem tudom senkinek elmondani, folyton fenn vagyok. De már olyan betegesen. Kéne egy jó munka, ami kizökkent.
2011. jan. 26. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!