Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nem tudom abbahagyni a...

Miért nem tudom abbahagyni a gyakori kérdések, válaszok olvasgatását? Egyre többet vagyok itt.

Figyelt kérdés
Azt hiszem függő leszek. Ti is így vagytok ezzel? Néha annyi érdekes kérdés van, hogy nem bírom abbahagyni, de mást is kellene csinálni. Sok időt elrabol.De kíváncsi vagyok a válaszokra.
2011. jan. 23. 22:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
Néha nekem is van így, de általában könnyen abbahagyom, ha más dolgom van.
2011. jan. 23. 22:29
 2/22 anonim ***** válasza:
78%

Ugyanígy vagyok én is.Pedig nem vagyok kocka,van párom akit szeretek és el tudom foglalni magam,de sokszor leragadok itt és mindíg találok valami érdekeset,aztán meg nézem a válaszokat stb.Ördögi kör:D

21/l

2011. jan. 23. 22:29
 3/22 anonim ***** válasza:
73%

Azt hittem, hogy csak én vagyok ekkora idióta :D

Eddig fészen lógtam állandó jelleggel, most itt :D :D

2011. jan. 23. 22:31
 4/22 anonim ***** válasza:
21%

Azért én nem viszem túlzásba, mert vannak itt nagyon érdekes, ugyanakkor nagyon bárgyú kérdések is + olyanok, amiket szinte mindennap lehet olvasni ( nem értem, miért nem adja ki az összes találatot a gép 1-1 kérdés kiírásakor ), a válaszok meg, ha nem a saját szájamíze szerintiek, akkor se időt - se fáradtságot nem szoktam pazarolni, még az olvasásukkal sem.

Én is elég sokat tespedek a gép előtt, de vmikor jobban járok, ha inkább játszok, mint ide írkálok.

2011. jan. 23. 22:33
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
azért mert ha ezt az oldalt olvasod, akkor nagyon okosnak érzi magát az embert, mert annyi hülyeséget tudnak kérdezni az emberek. persze van kivétel "normális" kérdés is. de azokat letudva, lehet kacagni a sok ostobaságon, de olyan jókat.... nem is értem....kéne 1oldal ahol össze vannak gyűjtve a top ökörségek. pl.: 100-listába..
2011. jan. 23. 22:36
 6/22 tetris ***** válasza:
67%
Én is szeretem a gyk-n osztani az észt!
2011. jan. 23. 22:37
 7/22 anonim ***** válasza:
még az is jó benne, hogy megfigylheted, hogy egyeseket, hogy megvisel, ha lepontozod a válaszokat. nem tudom miért zavarja, hiszen anonim az oldal, tehát elvileg lényegtelen ki mit ír, csak a fogadó részéről nem mindegy, hogy hogyan dolgozza fel a kapot infot.
2011. jan. 23. 22:39
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
Én is mindig itt ragadok! Főleg vizsgaidőszakban tudja könnyen elterelni a figyelmemet :(
2011. jan. 23. 22:40
 9/22 anonim ***** válasza:
20%
Nekem is ez van, 2 éve minden nap amikor gépezek, mindig nyitva van :D állatok témakörben jelenleg 6. helyen állok, összesítettben pedig 73. vagyok :D
2011. jan. 23. 22:42
 10/22 anonim ***** válasza:

22:39:

Igen, csak a gáz ott van, hogy általában nem a kérdező pontozz le egy-egy választ, hanem gyakorlatilag bárki, olyan is, aki csak elolvassa, nem válaszol rá, de vhogy jobban érzi magát, ha nem a "like" kezecskét nyomja meg....

2011. jan. 23. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!