Miért van az, hogy felteszek egy kérdést és sokan már rögtön azt hiszik, hogy rólam szól vagy valakimről kérdezek vagy olyan dolgot írnak amit le sem írtam?
Figyelt kérdés
Pl:Feltettem egy kérdést h nőies-e ez és ez a méret arány,erre írták h legyen több önbizalmam,meg hordjak olyan ruhát,stb. Semmi köze nem volt a válasznak a kérdéshez és senki nem mondta h kövér vagyok és már rögtön össze-vissza írnak mindent meggondolatlanul.Aztán meg veszekednek h nem ez volt a kérdés meg h minek pontoztál le,legalább válaszoltam,stb.2009. febr. 3. 21:29
2/7 A kérdező kommentje:
Ebben sok igazság van!!!:P
2009. febr. 3. 21:56
3/7 anonim válasza:
Azért mert a legtöbben azt hiszik hogy magadról van szó mert itt a legtöbben saját magukról szoktak irni.Meg az emberi butaság végtelen...
4/7 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember, ha kérdez itt valamit, azt magával kapcsolatban kérdezi, hiszen itt anonim lehet, bármit megkérdezhet. Amiről te beszélsz az a ritkább eset, ilyenkor egyszerűen írd bele a kifejtésbe érthetően, hogy nem rólad van szó, pusztán érdekelnek a vélemények
5/7 anonim válasza:
Kérdezz olyat, amire választ is vársz!
6/7 anonim válasza:
XXI századi ártalom: az emberek többsége már azelőtt elkezd ÉRTELMEZNI valamit, hogy egyáltalán MEGÉRTette volna. Emiatt.
7/7 anonim válasza:
rámfogták ,hogy 13 évesen iszok azé me megkérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!