Ha felteszek egy kérdést, amire komoly választ várok, akkor miért tőrlik ki azzal az érvel, hogy nem adhatnak cannabissal kapcsolatos tanácsot?
Egy magáncég által üzemeltetett fórumon a hozzászólás nem jog, hanem privilégium. Azt csinálnak amit akarnak, mert az övék.
Amúgy meg jól is teszik. Menj az szdsz fórumára az ilyennel, ne itt reklámozd.
köszönöm szépen a választ!.
.
.
első, te egy anti füves vagy , de erre nem voltam kíváncsi! muszáj volt odaírni a végére azt a pár szót?! nembaj, lepontoztalak :D és nagyon jól esett :)
atyaég utolsó, ezt komolyan gondolod? egy óvodás gyerek értelmi szintjén vagy. saját magadat minősíted az első hozzászólásoddal együtt.
szomorú, hogy annyira egyszerű vagy, hogy azt gondolod, mindenki egy politikai eszme fanatikusa, és aszerint cselekszik, gondolkodik stb.
elkeserítően ocsmány embertípus vagy. gratulálok.
Húha, beszól a tolvaj az áldozatnak, hogy hogy merészel kerítést felszerelni.
Kis barátom, a cannabis kábítószer. Még dohányárut se lehet reklámozni a tévében, pedig annak a fogyasztása már évszázadok óta beépült a kultúránkba. Erre idejöttök, ahova a kérdések és válaszok színvonala alapján jórészt egy tinédzserekből álló közönség jár, kiforratlan személyiséggel, és még nektek áll feljebb, ha szólnak, hogy ezt nem itt kéne.
Takarodj a narkós haverjaiddal együtt olyan helyre, ahol ezt még egy ideig eltűrik. Próbálnád meg az én házam előtt reklámozni személyesen...
Jó kis érvelések. Én se vagyok szent. Én magam dohányzom, mégse támogatom, hogy reklámozzák a tévében, mert tudom, hogy káros (azonkívül marha drága is), és elég baj nekem, hogy függök tőle, nem kell, hogy más is rászokjon. Mert igenis függőséget okoz az is, pedig az nem kábítószer! A fű meg, amellett hogy szintén függőséget okozhat, ugródeszkául szolgálhat a keményebb drogok felé is.
Te vedd tudomásul, hogy nem fogjuk tudomásul venni a jelen helyzetet, hanem mindig is küzdeni fogunk ellene, mert nem akarjuk, hogy a gyerekeink függjenek attól a sz@rtól! Tetszik nektek vagy sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!