Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Sok kérdező miért nem olvassa...

Sok kérdező miért nem olvassa el a korábban feltett kérdéseket, válaszokat? Vagy miért nem ir be a keresőbe? Minden 8. kérdés ismétli önmagát.

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 13:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Kicsilány,azt hiszem nem hülyéztem senkit,pofa lapos!!!!!

Ha valami nem tetszik,KOCC!

Kérj a dokitól valamit a depressziódra!

2009. febr. 1. 15:41
 12/15 anonim válasza:
75%
Csajok!Ne vitázzatok már ilyenen össze.Jelentéktelen a vita alapja.Ha nem unalmas hogy sokszor olvasod ugyanazokat a kérdéseket ne olvasd el.Mit kell azzal törődni hányszor kérdezik téged nem érdekel az a lényeg.De a kérdezőt sem kellene bántani.Kismamák vagytok vagy nem?ne vitázzatok:)
2009. febr. 1. 15:45
 13/15 anonim válasza:
100%

Csajok!Ne vitázzatok tökre jelentéktelen a vita alapja.

Ha unalmas újra és újra ugyanazt a kérdést olvasni akkor ne olvasd el.Hisz téged nem érdekel.És amúgy a kereső sem mindig azt adja ki amit keresel.Ezen ne vitázzatok már.

Azt olvasd ami téged is érdekel ne idegesítsen az hogy már többször olvasod.Amúgy meg a kérdezőt sem kéne bántani.Kismamák vagytok vagy nem?ne vitázzatok:)

2009. febr. 1. 15:47
 14/15 anonim válasza:
100%
Bocsi nem láttam hogy beadta a válaszom kétszer irtam:)sorry
2009. febr. 1. 15:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ez a kérdező tényleg nem százas :S Úgy elszomorítanak az ilyen buta emberek:(
2010. márc. 25. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!