Honnan tudhatom meg, hogy melyik válaszomat nem fogadták el? És mit tehetek, ha méltánytalanul nem fogadták el?
Tegnapig még 100%-ban jó válaszokat adtam, ma már csak 94%-ra taksál a rendszer. Valahol nem fogadták el egy vagy több válaszomat, de fogalmam sincs, hogy hol. Egy tippem van, hogy egy logikai feladatban durván leszólt egy olyan, aki kiderült, hogy még a feladatot se értette meg. EZ esetben méltánytalanul utasították el a válaszom, s ha nincs reklamációs lehetőségem, az nem egy korrekt dolog.
A kérdés lényege továbbra is a fenti két kérdő mondat.
Ezzel kár foglalkoznod. De amúgy ha megnézed a kérdéseket, ahova eddig válaszoltál, láthatod, hogy hol szavaztak le.
(nekem több olyan volt, hogy válaszoltam normálisan, meg rajtam kívül többen, és mindenki le volt szavazvaXD)
Lefele mindig szívesebben értékelnek, hiába írod a frankót, ha nem azt akarta hallani a kérdező, akkor lepontoz. :S
Már én sem foglalkozom vele.
Köszi. Mivel aránylag új vagyok itt, még nem tudom, mi hogyan van. Az elég sértő, ha igazam van és mégis engem állítanak be hülyének.
És csak a kérdező értékelhet? Mintha nekem engedné értékelni mások kérdéseinek válaszait is...
Haha...
Itt mindenkit lepontoznak, aki kicsit is értelmesebb vagy tehetősebbnek/szebbnek mondja magát...
Az emberek kilökik azokat maguk közül, akik nem ugyanolyanok mint ők - eszesebbek, gazdagabbak, szebbek.
Ne is foglalkozz vele... én is 78-85 között mozgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!