Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Honnan tudhatom meg, hogy...

Vurugya béla kérdése:

Honnan tudhatom meg, hogy melyik válaszomat nem fogadták el? És mit tehetek, ha méltánytalanul nem fogadták el?

Figyelt kérdés

Tegnapig még 100%-ban jó válaszokat adtam, ma már csak 94%-ra taksál a rendszer. Valahol nem fogadták el egy vagy több válaszomat, de fogalmam sincs, hogy hol. Egy tippem van, hogy egy logikai feladatban durván leszólt egy olyan, aki kiderült, hogy még a feladatot se értette meg. EZ esetben méltánytalanul utasították el a válaszom, s ha nincs reklamációs lehetőségem, az nem egy korrekt dolog.

A kérdés lényege továbbra is a fenti két kérdő mondat.

2011. jan. 3. 00:25
 1/7 Mandula11 ***** válasza:
100%

Ezzel kár foglalkoznod. De amúgy ha megnézed a kérdéseket, ahova eddig válaszoltál, láthatod, hogy hol szavaztak le.

(nekem több olyan volt, hogy válaszoltam normálisan, meg rajtam kívül többen, és mindenki le volt szavazvaXD)

2011. jan. 3. 00:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én is így kezdtem, pedig hasznosak a válaszaim xD
2011. jan. 3. 00:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lefele mindig szívesebben értékelnek, hiába írod a frankót, ha nem azt akarta hallani a kérdező, akkor lepontoz. :S

Már én sem foglalkozom vele.

2011. jan. 3. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Hatalmas probléma ez:D.
2011. jan. 3. 00:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Mivel aránylag új vagyok itt, még nem tudom, mi hogyan van. Az elég sértő, ha igazam van és mégis engem állítanak be hülyének.

És csak a kérdező értékelhet? Mintha nekem engedné értékelni mások kérdéseinek válaszait is...

2011. jan. 3. 18:40
 6/7 szexiboj ***** válasza:
100%
Sokan azzal élik ki magukat, hogy lepontoznak mindenkit. Na de a kérdés: miért válaszolsz? Hogy százalékot szerezz, vagy hogy segíts másokon? Ha az első, az esetben [Moderált szöveg (nem akarom leírni, mert törlik)], ha pedig a második, akkor kit érdekel a százalék? ;) Úgyse marad 100%, hiába adsz 100%-ig hasznos választ, valaki úgyis lepontoz, vagy irigységből, vagy f...ságból.
2011. jan. 5. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Haha...

Itt mindenkit lepontoznak, aki kicsit is értelmesebb vagy tehetősebbnek/szebbnek mondja magát...

Az emberek kilökik azokat maguk közül, akik nem ugyanolyanok mint ők - eszesebbek, gazdagabbak, szebbek.

Ne is foglalkozz vele... én is 78-85 között mozgok.

2011. jan. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!