Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hányan "járnak ide" csak...

Hányan "járnak ide" csak azért, hogy kötekedjenek?

Figyelt kérdés
Szerintem kér-három ember írogatja a durvaságokat, sértéseket. Jellegzetes a stílusuk:)
2009. jan. 26. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen igazad van!

Én pl egyszer "egy mit adjak a hasfájásra" kérdésre válaszoltam, hogy nálunk mi jött be, az espumisan, erre valaki lepontozta! Dehát ha egyszer az jött be és ez a kérdés???!!! Mi a frászt lehet lepontozni ezen???!!!

De sorolhatnám...

2009. jan. 26. 18:40
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Sok felhasználó 80-90%-ban hasznos válaszokat ad, a legtöbb bunkó beszólásnál ez 30-40%. Ezek biztos állandóan beszólnak, hogy mindig lepontozzák őket.
2009. jan. 26. 18:40
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Egész pontosan ketten vagyunk.....:)))))
2009. jan. 26. 20:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megállapítani. Volt már olyan kérdés, amin nagyon felhúztam magam, mert a kérdező egyszerűen ostoba és nagyzolós volt és azt leoltottam, de alapjáraton hasznos válaszokat szoktam adni, ott mégis én voltam a "rossz".
2009. jan. 26. 22:31
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Jó kérdés, nem tudom, de az biztos, hogy ő, aki ezt a kérdést feltette, kötekedni jött föl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..

2009. jan. 26. 22:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem úgy vettem észre, hogy ez emberekhez kötődik. Normális kérdéseknél sokkal ritkábban vannak bunkó válaszok, mint azoknál a kérdéseknél, ahol értetlen, kötekedő, nagyszájú a kérdező.
2009. jan. 27. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Minden témában lehet találni ilyeneket... sajnos... engem például az zavar a legjobban ha felteszek egy normális kérdést amire valóban szeretnék választ kapni és jön egy bunkó aki "nagyon vicces" dolgokat ir rá... Bár engem személyszerint ami ettől is jobban bosszant az a szex kategória. Mikor fiatalabbak kérdeznek szinte mindenki támadja őket ahelyett, hogy valóban válaszolnának a kérdésre... Meg az is zavar mikor valaki nem tudja a választ és csak azért, hogy irjon rá valamit, mert neki ugyebár muszály irnia akkor odairja h nem tudom... :)) vannak bosszantó dolgok ezen az oldalon dehát... :)
2009. jan. 27. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

előző válaszadó vagyok

Van még egy kedvencem mikor valaki feltesz egy kérdést és elvárja, hogy helyeseljünk, tehát azt a választ adjuk amit elképzelt. S ha ezt nem teszzük akkor lepontoz és leszid :)))

2009. jan. 27. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:
29%
köztük vagyok, büszke vagyok rá, vállalom
2009. jan. 27. 22:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Ma láttam egy választ, amit nagyon lepontoztak, mert totál hülyeség volt. Erre fel volt háborodva, hogy azért ilyen kicsi (40%) a helyes válaszai aránya, mert ilyen gyerekek, mint a kérdező, folyton lepontozzák, pedig ő milyen okos. (Mellesleg a kérdező, aki tényleg gyerek volt, fontos kérdést tett fel és láthatóan érettebben gondolkodott a témáról, mint a válaszoló.) Kicsit később megint olvastam egy válaszát, hasonló baromság volt és megint fel volt háborodva, hogy milyen állatkínzó a kérdező (mert kutyás témában volt a kérdés). A kérdező itt is okosabb volt és nem volt állatkínzó, hanem felelős kutyatartó. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül, jól beolvastam neki, most "várom" a "kedves" válaszát az e-mail címemre, biztos vagyok benne, hogy fog küldeni. Amúgy érdekes, hogy a kutyás témában kevés a bunkó ember, ott inkább a sok buta, hozzá nem értő ember idegesít.
2009. febr. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!