Hányan "járnak ide" csak azért, hogy kötekedjenek?
Szia, nekem sem tűnt fel még ilyen. Viszont egyetértek az előzővel. Ezt inkább az "egyéb kérdések" kategóriában tedd fel.
Vagy inkább ne is, szerintem aki "görénységeket" irogat, az csak provokálni akar és nem segíteni.
Nah azokkal nem kell foglalkozni, az biztosan idegesítőbb...
Szép napot!
itt még nem is olyan durva, látnád a fogyókura rovatot, ott direkt bunkózó, kötekedő kérdések is vannak..
az ilyen emberekkel nem szabad törődni, ha nekik ez jó, legyenek boldogok.. magyarorszagon több az ilyen ember, nemcsak a politikában, hanem az egész országban, sajnos ez a mentalitás jellegzetes tud lenni, de nem minden ember ilyen.
tudom naiv vagyok, de hiszek benne, hogy a jó dolgok visszajönnek.. ahogy a rosszak.
sajnos legtöbb rosszindulatú, kötekedő ember beteg lelkileg, és segítségre van szükségük, de csak elutasítást kapnak, ami még jobban hergeli őket. és nagyon sok ilyen ember nem is akarja, hogy segítsenek nekik, ők dagonyáznak ebben az állapotban.
nekem volt ilyen ismerősöm, (nem is egy) irigy, rosszindulatú, szeretett fájdalmat okozni, és annak ellenére, hogy szeretett, rengeteg fájdalmat okozott..okoztak.
tényleg sajnálom.
nekik sokkal rosszabb.
Nekem pl meggyőződésem, hogy a bébikompos kérdések is ilyenek!
Vagy pl ez (már régebbi):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!