Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hányan "járnak ide" csak...

Hányan "járnak ide" csak azért, hogy kötekedjenek?

Figyelt kérdés
Szerintem kér-három ember írogatja a durvaságokat, sértéseket. Jellegzetes a stílusuk:)
2009. jan. 26. 15:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Mire gondolsz konkrétan?
2009. jan. 26. 15:25
 2/20 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasgatom a válaszokat feltűnik, hogy vannak egyezések. Stílus tartalom stb. Néha tudom, hogy valakinek a véleményét már olvastam más témában is. Tehát hiába a névtelenség, egy-egy válaszolót már el tudok különíteni. Fokozottan igaz ez a rosszindulatú, kifejezetten agresszív kötekedőkre. Nekem úgy tűnik csak egy pár emberről van szó, ők viszont szinte csak (bocs) görénységeket írnak. Kíváncsi voltam másnak is feltűnt-e.
2009. jan. 26. 15:32
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg nem tunt fel,az viszont igen hogy egy egy kerdes csak unalombol van felteve,ez nagyon duhit,ugy tudom erre az oldalra kismamak jarnak hasznos tanacsokert,de ugy latszik van egy par unatkozo kismama aki vitatkozast gerjeszt a kerdeseivel,bocs,ezt most nem rad ertettem,konkretan en sem tudom hogy milyen valaszokra gondolsz.
2009. jan. 26. 15:43
 4/20 anonim válasza:
100%

Szia, nekem sem tűnt fel még ilyen. Viszont egyetértek az előzővel. Ezt inkább az "egyéb kérdések" kategóriában tedd fel.

Vagy inkább ne is, szerintem aki "görénységeket" irogat, az csak provokálni akar és nem segíteni.

Nah azokkal nem kell foglalkozni, az biztosan idegesítőbb...

Szép napot!

2009. jan. 26. 15:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Masodik vagyok,egyetertek az elozovel,engem is idegesitenek a provokativ kerdesek,de ezekre nem szoktam valaszolni ra.
2009. jan. 26. 16:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Elnezest,a'ra' mar nem kellett volna.
2009. jan. 26. 16:09
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

itt még nem is olyan durva, látnád a fogyókura rovatot, ott direkt bunkózó, kötekedő kérdések is vannak..

az ilyen emberekkel nem szabad törődni, ha nekik ez jó, legyenek boldogok.. magyarorszagon több az ilyen ember, nemcsak a politikában, hanem az egész országban, sajnos ez a mentalitás jellegzetes tud lenni, de nem minden ember ilyen.

tudom naiv vagyok, de hiszek benne, hogy a jó dolgok visszajönnek.. ahogy a rosszak.

sajnos legtöbb rosszindulatú, kötekedő ember beteg lelkileg, és segítségre van szükségük, de csak elutasítást kapnak, ami még jobban hergeli őket. és nagyon sok ilyen ember nem is akarja, hogy segítsenek nekik, ők dagonyáznak ebben az állapotban.

nekem volt ilyen ismerősöm, (nem is egy) irigy, rosszindulatú, szeretett fájdalmat okozni, és annak ellenére, hogy szeretett, rengeteg fájdalmat okozott..okoztak.

tényleg sajnálom.

nekik sokkal rosszabb.

2009. jan. 26. 16:19
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
azért írogatnak egyesek ilyen stílusban, mert névtelenül,arctalanul kiélhetik a rejtett agressziójukat...nem kell velük foglalkozni,nem érnek annyit,amúgy se tudunk tenni ellenük,max.lepontozzuk őket.de gyanítom ez nem áll az útjukba...az is igaz h.néhány teljesen értelmetlen,provokatív kérdés néha belőlem is kihozza a legrosszabbat,de azért igyekszem visszafogni magam..max.cinikusan,szarkasztikusan válaszolok,de durván nem sértegetek senkit..
2009. jan. 26. 16:38
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

Nekem pl meggyőződésem, hogy a bébikompos kérdések is ilyenek!

Vagy pl ez (már régebbi):

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2009. jan. 26. 16:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre, hogy olyan válaszokat titulálnak hasztalannak, amik teljesen hasznosak és korrektek. Gondolom poénból nyomják le ezeket a válaszokat. :(
2009. jan. 26. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!