Hogy törölhetem magamat?
Figyelt kérdés
csak azt szeretném kérdezni hogy miután beregisztráltam hogy lehet kitörölni magamat.2010. dec. 24. 13:31
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
minek kitörölni magad? Ha nem akarsz tovább kérdésekre válaszolni, vagy kérdéseket feltenni akkor nem lépsz fel az oldalra. ENNYI. Mit kell itt pörögni, h egyből kitörlöd magad. Lehet, h még sok év múlva jól jön ez az account, én jártam már így, h valahova több év után léptem fel és jól jött, h regeltem réges rég.
3/5 anonim válasza:
A rendes törlés ugy van hogy vécézel és azután TÖRÖLSZ,de nem az ujaddal.
4/5 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek,gondold meg magad.
5/5 anonim válasza:
Én úgy szokom "letörölni magam" hogy nem látogatom az oldalt és kidobnak persze vannak oldalak ahonnan a fiók törlését kicsit komplikáltabban kell megcsinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!