Hány kérdésedet törölték már a modik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 21:37
1/11 anonim válasza:
Rengeteget, meg se tudom számolni.
2szer ki is tiltottak már, de sose tudnak örökre.. :)
2/11 anonim válasza:
6 kérdésem volt eddig az 1 év alatt :D Abból nem igazán tudtak mit törölni
4/11 anonim válasza:
nagyon sokat
már 1-szer törölték is érte a regisztrációmat XD
5/11 szexiboj válasza:
3 kérdés, 23 válasz, 1 tiltás
I
6/11 A kérdező kommentje:
az enyéimet mostanában nagyon durván... szinte az összeset, mert eldöntendő kérdést raktam fel, és arra csak úgy lehet válaszolni h igen vagy nem.. de hát én arra voltam kíváncsi h igen vagy nem!!!
2010. dec. 20. 17:45
8/11 anonim válasza:
Megint2 tiltották a pici Satent? Jobb lenne, ha vissza se jönnél.
:D
9/11 kífhagi válasza:
Nekem már egyből az elsőt törölték.Azóta se próbálkoztam.Talán egyszer.Addig is válaszolok bárkinek.
10/11 anonim válasza:
Összesen 4 kérdésemet törölték, ebből 3-mat 1 napon.... 1-et jogosan, a másik 3-mat nem értem, miért... jó, mondjuk a megmaradt 3-ból 1-nek örültem, hogy kitörölték, mert olyan válaszokat kaptam rá, hogy nem akartam többet látni, a kérdést sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!