Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért szokás kötözködni...

Miért szokás kötözködni azoknak, akik észreveszik itt a Gyakorikérdésekben, hogy egyesek helyesírása nem tökéletes?

Figyelt kérdés

Ugyanís ha igy is értellmezni túdja a mondattomat akor míértt kel kőtösszkőddní?

Ez is egy újabb emberi butaság. Érti,hogy miről szól a mondat,de azért belerúg a kérdezőbe,vagy a válaszadóba. Magyarul lenézi az ilyen azt,aki gyengébb a helyesírásban.

Ha olyan bölcs ember lenne,akkor hallgatna az ilyen kötöszködni vágyó és tudó ember. Ez itt nem nyelvtanóra,hogy itt élje ki magát az,aki előszeretettel élje ki a tanító szerepét.

Ide tudtommal bárki beírhat! Akár a legfelsőbb iskolázottságú és tudású ember,vagy akár az iskolázatlan és kevés tudással rendelkező ember is kiírhatja kérdését,illetve véleményét,tanácsát,hiszen ez az oldal mindenkié. NE azt nézze itt egyes emberke,hogy kinek milyen a helyesírása! Kötöszködni ért a Magyar azt már látom. Gyönyörű mondhatom! Én sem vagyok képes hejesen irní akor én sem vaggyok tökélettes ember? SENKI SEM TÖKÉLETES!

2009. jan. 22. 19:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
58%
ha nem érteD teee...értetlen...meee nem is akarod csak csinálod itt a fesztivált.menj fórumokra,oszt ott irkáljál ilyen csodálatosan,hátha megtecccik valakinek!
2009. jan. 23. 20:09
 22/30 anonim ***** válasza:
27%
Tökéletesen igazad van, kedves kérdező! Amikor akadályozza a szöveg megértését, az más, de ha meg lehet érteni, hagyjuk rá! Nem lehet mindenki olyan okos, mint egyesek! Ha pedig válaszolni nem tud, ne írjon semmit! Ennél már csak azt szeretem jobban, amikor valaki beír egy újságba, hogy talált az egyik szövegben valami apró hibát. Nem az ragadt meg az agyában, hogy kiraboltak egy bankot és meghalt 5 ember, hanem hogy valamit elnyomtattak. Szép.
2009. jan. 25. 18:36
 23/30 anonim válasza:
78%
Ez nem a levelezésed. Aki olyan igénytelen paraszt, hogy (ha már alapvető helyesíráshoz is hülye) még egy szövegszerkesztőbe sem képes berakni a mondatot, MEGTISZTELVE ezzel a válaszadókat, az szerintem ne csodálkozzon, hogy leparasztozzák. Ennyi erőfeszítést illene megtenni, PARASZT!
2009. jan. 28. 12:36
 24/30 anonim válasza:
8%
Megmonddom az igazat: Ha már nem tudnak épeszü választ irni, belekötnek a hejesirásba!!!!!!
2009. jan. 28. 18:25
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

A kedvencem, amikor az "e"-t rossz helyre rakják :) Nem-e megyünk ide vagy oda :D Nem-e vagy ez meg az :D NEM-E!!!! ÁÁÁ Ezt mindig kijavítom, mert ez az egyetlen, ami nagyon idegesít.

A vok, naon meg a hogy helyett a "h" nem zavar, a neten szerintem lehet rövidíteni, mindenki megérti, és legalább gyorsabban tudja közölni az ember a véleményét. Ez nem arról szól, hogy baromi trendik legyünk, hanem arról, hogy minél gyorsabban továbbítsuk az információt. Aztán más kategóriába tartozik a cia meg az ilyen cukimuki értelmetlen baromságok.

Egy levélben vagy dolgozatban természetesen alap, hogy normálisan írjunk. Én rendszeresen használom a "vok", "naon", "vlki" és "sztem" rövidítéseket, de annyira nem szoktam rá sosem, hogy a füzetembe és a dolgozatomba is ilyen borzalmakat írjak.

2009. jan. 29. 12:45
 26/30 anonim ***** válasza:
91%

Általában az, aki erre az oldalra ír, rendelkezik annyi idővel, hogy akár helyesen, gépelési hibák nélkül is megírhatja kérdését vagy válaszát. Tudom, mert én rengeteg hibát vétek gépelés közben, például egyszerre nyomok két billentyűt, vagy felcserélem őket, de visszanézem, és kijavítom.

(off: Olvasással fejleszthető a helyesírás)

2009. nov. 18. 17:46
 27/30 anonim ***** válasza:
70%

Nekem például van egy olyan tulajdonságom, hogy nem tudok "helytelenül" gépelni. Ha vétek valamit, megállok, és automatikusan törlök. Nekem rémálom az általam nem ismert idegen nyelvű szöveget, vagy "értelmetlen" karaktereket tartalmazó szöveg megírása.

Nekem ötször gyorsabb leírni a szerintem, vagyok, valami, valaki stb. szavakat, mint azt, hogy sztem, vok, vlmi. Mert annyit gépeltem már, hogy az adott szavak "benne vannak az ujjamban", és ezért "gondolkodnom" kell, ha a sztenderdtől eltérőt akarok megírni.

2009. nov. 19. 02:52
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
20:20-es ez marha jó pbnoabsotan mraah jó ez tényleg így van nagyon tetszik :DDDD
2009. dec. 20. 15:28
 29/30 anonim válasza:
43%
azért mert van automatikus helyesírás ellenőrző a windows-ban. és ezek után elég gááááááááz haaa.......
2010. febr. 19. 14:19
 30/30 anonim válasza:

Megmonddom az igazat: Ha már nem tudnak épeszü választ irni, belekötnek a hejesirásba!!!!!!

Beveheti mindenki csontig... lehet lopntozni ismét. A 0 % qrva jooo

2010. febr. 20. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!