Csak nekem nem jön innen értesitö mail?
Legutoljára november közepén kaptam innen emailt a rendszeres hírlevelet az épp aktuális témákkal,azóta semmi!
Azt hittem hogy a nagy változások miatt ezen is változtattak talán,de utána azt vettemészre hogy semmiről se jön innen értesítés.Szinte monden topicba amibe irtam alul kipipáltam a kérek értesítést ha hozzászolnak....
Néztem azóta több témához is hozzászoltak de semmi nem jött róla.
Azt hittem talán az mail szolgáltató a ludas,ezért megváltoztattam az email cimem itt.Azóta ugyan ugy nem jön semmi az uj címre sem,pedig hozzászolta pár témához :(
Na most azóta irtam privátot is több embernek akkor ezekszerint ha ök irnak akkor azt sem fogom megkapni?
Más is találkozott ilyennel?
Most próbából irtam magamnak privátot,na nem mintha skizofrén lennék! :D
Természetesen az sem jött meg.
na gratulálok akkor én meg várhatom hogy visszairjanak :(
Rendszerüzenetet lehet küldeni itt valahogy a szerkesztöknek vagy üzemeltetöknek?
a hírlevelek is ki vannak pipálva?
info@gyakorikerdesek.hu
ide írj, biztos hogy segítenek :)
Peresze,mind a ketö be van pipálva,azaz ott a pont a helyén hogy kérek mailt.
Ma jött egy összefoglaló hirlevél,meg egy értesitő hogy hozzászoltak egyik témához amit kipipáltam.
Na de a másik 5kérdésröl amit kipipáltam hogy jöjjön mail ha irnak bele azokról nem jött,és arról sem hogy ti ide irtatok.
Ez sajna még fél sikernek is kevés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!