Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak nekem nem jön innen...

Csak nekem nem jön innen értesitö mail?

Figyelt kérdés

Legutoljára november közepén kaptam innen emailt a rendszeres hírlevelet az épp aktuális témákkal,azóta semmi!

Azt hittem hogy a nagy változások miatt ezen is változtattak talán,de utána azt vettemészre hogy semmiről se jön innen értesítés.Szinte monden topicba amibe irtam alul kipipáltam a kérek értesítést ha hozzászolnak....

Néztem azóta több témához is hozzászoltak de semmi nem jött róla.

Azt hittem talán az mail szolgáltató a ludas,ezért megváltoztattam az email cimem itt.Azóta ugyan ugy nem jön semmi az uj címre sem,pedig hozzászolta pár témához :(

Na most azóta irtam privátot is több embernek akkor ezekszerint ha ök irnak akkor azt sem fogom megkapni?

Más is találkozott ilyennel?

2010. dec. 5. 23:07
 1/4 A kérdező kommentje:

Most próbából irtam magamnak privátot,na nem mintha skizofrén lennék! :D

Természetesen az sem jött meg.

na gratulálok akkor én meg várhatom hogy visszairjanak :(

Rendszerüzenetet lehet küldeni itt valahogy a szerkesztöknek vagy üzemeltetöknek?

2010. dec. 5. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:

a hírlevelek is ki vannak pipálva?

info@gyakorikerdesek.hu

ide írj, biztos hogy segítenek :)

2010. dec. 6. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
A másik regisztrációmra nekem sem jön. Volt már ilyen, írtam nekik, válaszoltak, aztán jött ugyan úgy, de úgy látszik, hogy most megint elakadt.
2010. dec. 6. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Peresze,mind a ketö be van pipálva,azaz ott a pont a helyén hogy kérek mailt.

Ma jött egy összefoglaló hirlevél,meg egy értesitő hogy hozzászoltak egyik témához amit kipipáltam.

Na de a másik 5kérdésröl amit kipipáltam hogy jöjjön mail ha irnak bele azokról nem jött,és arról sem hogy ti ide irtatok.

Ez sajna még fél sikernek is kevés :(

2010. dec. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!