Miért nem lehet értékelni a kérdező kérdését?
ez jó ötlet, talán 1 év múlva lehetséges is lesz, mivel a moderátorok nem túl gyorsak és segítőkészek
egyelőre örüljünk annak, hogy lehet kérdést törölni
szerintem is kéne értékelni bizonyos kérdéseket, mert néha elgondolkodom, hogy egyesek tudnak e olvasni, mivel naponta többször felteszik szinte ugyan azt a kérdést
Nekem attól durran be az agyam,hogy ha van egy féleszű kérdező aki föltesz egy agybaj kérdést és akik szólnak neki hogy buta a kérdése azokat mindet lepontozza,annak tudatában hogy úgysem tudják visszapontozni!
Dögöljön meg aki lepontoz akárkit,csak mert más a véleménye.Persze ha nagyon bunkó a válasz azt énis lepontozom.Sőt---van hogy fölpontozok olyat aki másként gondolja mint én,de érdekes és értelmes a válasza és nem a tahóság sugárzik belőle!!
Az állatok kategóriát nagyon ajánlott elkerülni mert ott nyüzsögnek a rosszindulatu és rettentő buta kérdezők akik még elsem olvassák a kérdést már nyomják a piros kezet mint süket a csengőt.
Tehát teljes mellszélességgel támogatom az ötletet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!