Miért nem lehet változtatni azon, hogy néhány jól megfogalmazott kérdést ne kelljen átfogalmazni?
Figyelt kérdés
Ez a kérdésem is egy B-verzió, mert az A-verzió törölve lett, merthogy nem derül ki, mit akarok megtudni. ó, dehogynem! Ha én felteszek egy kérdést, akkor azt vagy törlik, reklámozás címszó alatt (megjegyzem, nem szántam reklámnak) vagy megkapom, hogy "Ez nem csevegős oldal", és teljesen átfogalmazom a kérdést, mire teljesen más válaszokat kapok, és nem azt, ami hasznos volna.
Legutóbb feltettem egy kérdést egy pályázattal kapcsolatban, mire kaptam egy választ általánosságban a pályázatokról. De, ha engem konkrétan az az egy érdekelt, de nem írhatom, ki, hogy mi, mert reklám, akkor mi értelme ennek az oldalnak? Bocs, a kifakadásért, a kérdésre válaszoljatok, ne erre a kifejtett dologra, köszönöm.
2010. nov. 28. 11:33
1/2 anonim válasza:
Ha már elküldted nem lehet visszakosz,sajnos,azért kell egy szer fogalmazni,papiron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!