Miért van az hogy ugyanazt válaszolom, mint az előző (összeségében ugyanaz a tartalma a válasznak), mégis ő 100%-ot én 75%-ot kapok?
Írjál mást, talán akkor hasznos lesz. Mert kétszer ugyanaz nem hasznos.
Illetve ne problémázz baromságokon.
Ha úgy válaszolod ugyanazt, hogy már láttad, hogy leírták, akkor se kéne lepontozni, max. megerősítettél egy korábbi véleményt. Nos, nem tudom, kinek volt már olyan, hogy az ő válaszával egy időben érkezett egy másik válasz, a 2 válasz lehet ugyanaz vagy közel azonos, tehát egyikük se láthatta korábban a másik válaszát, ilyenkor nem szajkózásról van szó, csak valahogy a válaszok érkezésének idejét nem mindig figyelik.
Ez van, ne foglalkozz vele, nem lesz jobb attól :-)
szia, megértelek, én is gyakran kerulok hasonlo helyzetbe, igaz, általában fordítva: én vagyok lepontozva, az utánam íro meg 100%, és bizony megesik, hogy egyszerre írunk, mégis. Ha épp rossz napom van, én is felhuzom magam ilyesmiken, de nem érdemes:)
10 hós kisfiu anyukája:)
Én a terhesség témakörben szoktam válaszolgatni. Ott is hasonló a helyzet. lepontoznak, mert leírtad a saját véleményed. Amúgy ha a kérdező úgy teszi fel a kérdést, pl: NEKTEK hogy viselkedik a babátok a pocakban? Akkor több véleményre kíváncsi! Ezért írjuk le többször szinte ugyan azt! Jah és amúgy szerintem is sokkal megnyugtatóbb egy kérdezőnek, ha többen adják ugyan azt a választ! És nem kellene azért lepontozni, mert megerősíti a többit!
egy kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!