Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az hogy ugyanazt...

Miért van az hogy ugyanazt válaszolom, mint az előző (összeségében ugyanaz a tartalma a válasznak), mégis ő 100%-ot én 75%-ot kapok?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha valaki már kapott a kérdésére választ, amivel teljes mértékben egyetértesz, mi értelme van még egyszer ugyanazt leírni? Én olyankor csak rákattintok, hogy hasznosnak tartom. A kérdező attól nem lesz okosabb, ha tízszer látja ugyanazt leírva.
2009. jan. 15. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Írjál mást, talán akkor hasznos lesz. Mert kétszer ugyanaz nem hasznos.

Illetve ne problémázz baromságokon.

2009. jan. 15. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jellemzően ugyanazon tartalom mellett a hosszabb válasz magasabb pontszámú. No de ki az, aki azért pontoz le, mert rövid a válasz??
2009. jan. 15. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy válaszolod ugyanazt, hogy már láttad, hogy leírták, akkor se kéne lepontozni, max. megerősítettél egy korábbi véleményt. Nos, nem tudom, kinek volt már olyan, hogy az ő válaszával egy időben érkezett egy másik válasz, a 2 válasz lehet ugyanaz vagy közel azonos, tehát egyikük se láthatta korábban a másik válaszát, ilyenkor nem szajkózásról van szó, csak valahogy a válaszok érkezésének idejét nem mindig figyelik.

Ez van, ne foglalkozz vele, nem lesz jobb attól :-)

2009. jan. 15. 20:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Én leggyakrabban a babák rovatba írok, hisz magam is egy 9 hónapos kisfiú anyukája vagyok. Gondolhatjátok, hogy ott sokszor nincs konkrét válasz. A saját tapasztalatunkat, élményeinket is "beleszőjük" a válaszba, és sokszor ismétlünk is, hogy megerősítsük a másikat, de ettől sztem még nem haszontalanabb az első a másodiknál. És ha az első hasznos, akkor a második is (ha összeségében ugyanaz), nem??
2009. jan. 15. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia, megértelek, én is gyakran kerulok hasonlo helyzetbe, igaz, általában fordítva: én vagyok lepontozva, az utánam íro meg 100%, és bizony megesik, hogy egyszerre írunk, mégis. Ha épp rossz napom van, én is felhuzom magam ilyesmiken, de nem érdemes:)

10 hós kisfiu anyukája:)

2009. jan. 15. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Tulajdonképpen miért olyan fontos ez a pontozás? Nem osztogatnak semmit érte.
2009. jan. 16. 00:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhesség témakörben szoktam válaszolgatni. Ott is hasonló a helyzet. lepontoznak, mert leírtad a saját véleményed. Amúgy ha a kérdező úgy teszi fel a kérdést, pl: NEKTEK hogy viselkedik a babátok a pocakban? Akkor több véleményre kíváncsi! Ezért írjuk le többször szinte ugyan azt! Jah és amúgy szerintem is sokkal megnyugtatóbb egy kérdezőnek, ha többen adják ugyan azt a választ! És nem kellene azért lepontozni, mert megerősíti a többit!

egy kismama

2009. jan. 16. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!