Van összefüggés a toplistán látható helyezés és az userek értelmi szintje közt?
Semennyire.Én már mióta itt vagyok 88% vagyok.Pedig egyáltalán nem értékelem a válaszokat.Esetleg nagyon nagyon ritkán.Engem viszont igen, 100 ember 100 féle képpen.kaptam én már hasznosabb választ 64%-tól, és baromságot 94%-tól.
Akkor lenne jó, ha csak a kérdező értékelhetné a válaszokat.Akkor tényleg lehetne tudni, mennyi hasznos a válaszod.
Nem lenne reálisabb az értékelés ha csak maga a kérdező látná hogy mennyi a százaléka?Azt tapasztalom lépten nyomon hogy vannak akiknek a válasza csak arra korlátozódik hogy fikázza egy másik személy százalékát,mondván egy 40-es vagy 30-as milyen hülye és minek ugat bele?Vagy ez is vélemény?
Még azt is érdekesnek találom hogy az első néhány hely szinte be van betonozva!!Azok tényleg annyival okosabbak és tudják a tutit és ráadásul mindenki Nekik ad igazat??Szerintem a nagy lóf...t!!Vagy lehet hogy csak irigy vagyok??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!