Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit valtoztatnatok meg ezen a...

Mit valtoztatnatok meg ezen a gyakorikerdesek oldalan?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar pl. az, hogy mindig a legvegere kell menjek a valaszoknak akkor, amikor mar igaz, hogy egyszer elolvastam par valaszt, de kesobb meg a tobbi valasz is erdekel. Nem tudok egybol a valaszok vegehez menni. Pl. ha egy kerdesre erkezik 14-25 valasz zavaro.

Ti mit valtoztatnatok?

2009. jan. 9. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Keveset.

A legfontosabb, hogy ha valaki magánlevelet ír, legyen mutató a cikkre.

A másik, hogy a "nem hasznos" kérdések ne tűnjenek el nyomtalanul: maradjon ott legalább egy dupla vonal.

És pár agybajnoktól elvehetnék a pontozási lehetőséget. Akár egyedi, moderátori döntés alapján (persze visszamenőleg).

2009. jan. 9. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Ez engem is zavar, hogy nem lehet a végére ugrani, vagy arra az oldalra, ahová szeretnék.

Lehetne egy olyan is, hogy pl. bejelölhetnénk, hogy melyik a "kedvenc" kérdésünk, amire később is kíváncsiak vagyunk. Mert pl. elég gáz, amikor meg akarom nézni, hogy érkezett-e még válasz egy kérdésre, de már nem is találom...

2009. jan. 9. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Még egy gond: az óránként egy kérdés.

Szerintem aki már a toplistán elért egy bizonyos helyezést, ott ez 5 perc is lehetne. Vagy lehetne hetente 5 kérdés.

2009. jan. 9. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Én is azt változtatnám meg, amit te. Hogy legyen pl. egy olyan gomb közvetlenül valahol a kérdés alatt, hogy a "végére". És nem kéne sokszor 3-4 oldalt végiglapozni. Vagy legyenek listázhatóak a hozzászólások, és lehessen visszafelé, csökkenőben nézni.

És erre már sokszor gondoltam, lehetne az adatlapunkon külön beállítani, hogy megjelenítsen-e minden választ a kérdéseknél. Akkor nem kellene kérdésenként többször is bejelölnöm, hogy a nem hasznosakat is mutassa nekem.

Lehessen kérdést törölni, mert sokan írnak ki valamit aztán 3 perc múlva beírják, hogy "ja már megoldódott!" . Gondolkozni persze könnyebb lenne, mielőtt kiír mindenki mindent.

A pontozásnál is lehetne valamit tenni, mert sokszor értelmesen kedvesen hozzászólok és akkor ha valakinek rossz napja van, vagy bármi akkor lepontoz. Lehetne indokolni is, hogy miért hasznos, miért nem...

És azt se bánnám, ha lehetőség lenne utólag módosítani, amit pontoztam, mert van, hogy mellékattintok véletlenül a kis kezecskéknél. Mondjuk ez annyira nem fontos.

Az zavar még, hogy amikor kiírok egy kérdést és 1 ember válaszol rá, akkor én ugye beírom neki, hogy köszi és másnap kapom e-mailben, hogy 2 új válasz érkezett. Aztán látom, hogy az egyik amit már láttam a másik pedig nem is válasz, hanem az én kommentem. Szerintem a kérdező válaszait nem kéne figyelembe venni. Ez szerintem nem jól van így.

De a többi szerintem jó úgy, ahogy van. Örülök, hogy van ilyen oldal.

2009. jan. 9. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Engem is zavar, hogy sok olyan kérdés van, amire már nagyon sok válasz érkezett, végig is olvastam őket, de ha jön egy új válasz, és azt meg akarom nézni, akkor végig kell menni az összes kérdésen. Az én gépemmel van, hogy ez negyed órát is igénybe vesz, mert nagyon lassú a gépem sajnos. Jó lenne, ha a végére lehetne ugorni.

Az is jó lenne, ha az óránként egy kérdés helyett az lenne, hogy megmaradna esetleg az óránként egy, de ha írsz X választ, akkor kérdezhetsz még egyet, attól függetlenül, hogy lejárt-e az egy óra. De ehhez megfelelő moderálás is kéne, hogy azon nyomban kiszűrjék az olyan válaszokat, amiket csak azért adnak, hogy lehessen újra kérdezni. Ehhez pedig az oldal már kinőtte magát egy kicsit sajnos.

2009. jan. 9. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az a pontozós rendszer jobban tetszene, ha nem lenne minuszba pontozási lehetőség, csak plussz, onnan te döntöd el, hogy szerinted hasznos volt-e? De még sincs veszekedés, eszeveszett lepontozás, de azért a pontozás mégis megmarad.
2009. jan. 9. 23:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor lenne mit valtoztatni, vannak otletek. Majd megirom a modiknak, hogy olvassak el a valaszokat, hatha elgondolkodnak. Elvegre akik hasznaljak mindig ezt az oldalt remelem fontosak a modiknak.

Koszi a valaszokat.

2009. jan. 10. 00:03
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Én nem tüntetném el a lepontozott válaszokat, sokszor hasznosak is lehetnek.

Illetve ez a végére mászkálás, na igen, ezt meg lehetne csinálni egyszerűbben, ahogy sok fórum is csinálja, fent-lent számozással jelzik, hány oldalnyi hozzászólás született eddig, de ha nagyon sok, akkor valahogy így 1,2,3...n; és ha valaki mondjuk valahol a nem tudom hanyadik oldalon van, akkor meg valahogy így néz ki ez a számozás 1...x-1,x,x+1...n (kicsit matematikai válaszra sikerült, de remélem, értitek). Szóval ez egyszerűbb navigálási módszer lenne, mint a mostani :-)

2009. jan. 10. 00:48
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Lehetne sorszám a válaszoknál,hogy könnyebben lehessen később utalni rájuk.

Indokolt esetben a kérdések törlését is engedélyezném.

A "véletlen kérdések"-nél is szupi lenne,ha be lehetne állítani egy kategóriát.

Egyébként nagyon jó az oldal.Semmi komolyabb gond nincs vele!

2009. jan. 10. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem jobb lenne, ha százalék helyett inkább azt mutatná, hogy hányan pontoztak, mint a youtube-on. Mert, ha x százalékon van egy válasz, akkor csak azt tudni, hogy minimum ketten pontoztak. A számítástechnika részben nagyon sok válaszom nincs pontozva. Akkor legalább tudnám, hogy bár egy ember pontozott, és nem hiába írtam. Azt már egyszer kérdeztem, hogy miért nem lehet egyből az utolsó válaszra ugrani. Azt válaszolták, hogy az a csevegést segíteni elő.
2009. jan. 11. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!