Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek, mikor fogják...

Szerintetek, mikor fogják törölni a Gyakori kérdések moderátorjai a Gyakori kérdések kérdésemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arról lenne szó, hogy több héttel ezelőtt így Gmail-en keresztül az info(kukac)gyakorikerdesek.hu email címre elküldtem nekik azt a kérdésemet, amit így végleg töröljék az oldalamról, de még mindig nem törölték a kérdésemet, és még egy választ sem kaptam tőlük semmi.

Szerintetek ez miért van?

Mert én úgy küldtem el nekik címzettként, hogy nem info(kukac)gyakorikerdesek.hu, hanem info@gyakorikerdesek.hu én így írtam az Gmailbe be címzettként azt, amit szerettem volna, hogy töröljenek az oldalamról 1 kérdést, amit nem szeretnék már, hogy az oldalamon fent legyen.

Szerintetek, akkor azért nem kaptam választ tőlük, mert nem jól írtam a lenti email címet?

márc. 25. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A címzést helyesen adtad meg. Ha nem dobta vissza a rendszer hibaüzenettel pár percen belül, akkor megkapták. Viszont ha nem sérti az oldal szabályait egy kérdés, nem kötelesek azt törölni. Elolvastad és elfogadtad a szabályzatot, tudomásul vetted, hogy mivel jár egy kérdés kiírása és ez alapján vállaltad a következményeket amikor kiírtad.
márc. 25. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én még tavaly kértem, hogy a felhasználó nevemen szeretnék változtatni, de semmi visszajelzés.
márc. 25. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy most néztem, hogy a kérdésemet, a Gyakori kérdések oldal moderátorja eltávolította, és mégis csak eltávolította, úgyhogy hálistennek már nincs ott a régi kérdésem az oldalon.
márc. 25. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Ha elég embert kérsz meg, hogy jelentsék, akkor törölni fogják. A szabályzat a gyakorlatban nem számít: azt törlik, amit sokan jelentenek.
márc. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!