Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Milyen kulcsszavakat hiányolto...

Milyen kulcsszavakat hiányoltok az oldalról?

Figyelt kérdés
Néha olyan kulcsszavak hiányoznak, amikre több oldalnyi kérdést listáz az oldal. Vagy rossz alakban szerepel valami. Volt már, hogy írtam levelet, hogy pár alap kifejezést vegyenek fel, de ezt macerásnak érzem, ha csak egy-egy szóról van szó.

dec. 20. 08:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszavakat a kérdező írja ki, és ki is hagyható.

Ha marhaságokat ír, és jelentik, akkor esetleg törlik, javítják.

A kulcsszavak elsősorban a keresőmotoroknak szólnak, de mi is használhatjuk keresésre. A hajes irrás meg az egész oldalon katasztrofális. A szólsz érte, akkor büdös bunkó nyelvtan náci vagy.

dec. 20. 09:21
 2/12 A kérdező kommentje:
A kérdező beírhatja a kulcsszavakat, de ha nincs meg az adott kulcsszó a rendszerben, akkor nem jelenik meg! A kérdésem erre irányul: mik azok, amiket hiányoltok. Beírtátok: nem jelent meg. Vagy rossz formában jelent meg. Remélem, így érthetőbb.
dec. 20. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez fordítva szokott működni. Feketelista biztos, hogy van, fehéret nem gondolnám.

Több weboldat adminisztrálok munkám során, és kizártnak tartom, hogy csak a listában lévők használhatók.

De győzz meg! Írj pár szót és én kipróbálom.

dec. 20. 15:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért a régi motorosok tudják ezt, de például… Ezt a kérdést úgy írtam ki, hogy szerepelt benne a strapabíró kulcsszó is. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovoda.. Leellenőriztem előtte, láttam, hogy nincs a választható kulcsszavak közt ez, csak olyan szókapcsolatban, hogy strapabíró játék. De azért beírtam, hogy hátha bekerül az elbírálandó kulcsszavak közé és megjelenik szürkén, jóváhagyásra várva. De nem jelent meg, egyszerűen törlődött. A színesceruza kulcsszó meg nem magamtól jutott eszembe, csak láttam, hogy így szerepel a választható kulcsszavak közt, tehát ha azt akarom, hogy megjelenjen, egyben kell beírni…
dec. 20. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:
dec. 20. 15:57
 6/12 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem azért írtam ki, hogy tapasztalatlan gyakorizók értetlenkedésének talajává váljon, hanem azért, hogy tapasztalt gyakorizók adjanak meg alap kifejezéseket, amik nem szerepelnek a kulcsszavak közt. Akár azért, hogy ha figyelik a moderátorok/adminisztrátorok/ fejlesztők az oldalra vonatkozó kérdéseket, akkor láthassák, mivel kellene bővíteni a szótárat. Akár azért, hogy el lehessen nekik küldeni többet egyszerre, hogy bővítsenek.
dec. 20. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:

Válaszaim száma: 70058, kérdéseim száma: 1838, válasz hasznosság 80%, törlések 1% alatt, regisztrációm 12 éves.

De köszönöm a kioktatást! Fordulj közvetlenül a céghez, mert felhasználói szinten nem látunk bele az oldal működésébe. Weboldalak működtetésével foglalkozom, többet magam alakítottam ki. A tapasztalatim, ismereteim alapján próbáltam neked segíteni. Kér volt.

Egyébként képtelenség válaszolni arra, hogy mit hiányolunk. Két dolog miatt minimum:

1. Nem tudjuk, milyen módszerrel kezeli a rendszer a kulcsszavakat. Lehet például a fekete- és fehér lista. Mindkettő bővülhet automatikusan is (a feketelista nem azonos feltétlenül azonos azzal, amit az aut. moderálásnál használnak. Így honnan lehetne tudni, mi van benne és miért?

2. Amíg nem akad el egy szó, addig nem is keresem. Ha soha nem írok sártekét, akkor nem fogom tudni, hogy ez hiányzik.

dec. 20. 16:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Így csak még zavarosabb, hogyhogy nem fedezted még fel ezeket a sajátosságokat, ahogy az is, hogy nem sikerült megérteni, hogy olyan kulcsszavakat várok, amik a felhasználó megrökönyödésére nem szerepeltek a leltárban. Nem a kérdésem segítőkész szétoffolását kértem azzal, hogy ez biztos nem így van, mert én nem tudom elképzelni. Ehelyett szavakat kértem…
dec. 20. 18:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Eltelt közben tíz óra. Rajtam kívül senki nem írt egy betűt sem. Hát nem különös?
dec. 20. 22:32
 10/12 anonim ***** válasza:
dec. 20. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!