Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért fontos az, hogy kinek...

Miért fontos az, hogy kinek hány százalékos a válasza?

Figyelt kérdés

Mert itt a Gyakorikérdésekben azt vettem észre,hogy sokan hisztiznek ha lepontozták. Szerintem semmi jelentősége a pontozásnak és gyerekesnek is tartom.

Nem az a lényeg,hogy itt megosszuk a véleményünket,kérdéseinket még ha akár kellemetlenek is a megszokottnál?

És mi van akkor ha "szócsata" lesz belőle?

Én ezt akkor sem értem. Pontoznak le,fel stb,és még az is lehet,hogy valaki nagyon megsértődik és panasszal él az oldal szerkeszőjéhez,hogy a csúnya valaki megbántott,légyszi büntesd meg.

Én nem a pontokra,szavazatokra hajtok. Mit érdekel engem kinek mennyi a helyes válaszért kapott százalékpontja!

Én nem azok közé tartozom,akik azért néznek le valakit,mert nem Nike cipőt hord,vagy mert Suzukival jár! Mindenkit anya szült és mindenkinek ugyanolyan joga van és nem azt kell nézni és nem az alapján kell ítélni,hogy vazze nézd már neked csak 45%-os a jó válaszért kapott pontod! Ez vicc!

2009. jan. 8. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj ezzel, hogy van jópár "poénos" tag, aki rosszindulatból pontoz le, illetve ezzel szórakozik, de a kérdésre meg nem ír semmit. A kérdező se pontoz le, a válaszolók se, szóval mint ha valaki a pontokra hajtana ezzel így, és "poénosnak" hiszi magát.
2009. jan. 8. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
22%

Ennél fontosabb az, hogy ha valaki válaszol egy cikkre, akkor látszik, hogy milyen %-ot ért el idáig.

Te mire tartasz egy olyan embert, akinek a neve melett ott van, hogy idáig 0%-ban tűnt hasznosnak?

2009. jan. 8. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

sziasztok én őszintén szoktam viccesen válaszolni sokszor de ojannak és ojankor amikor már 2 hónap alatt 5x is megkérdezi valaki aki kb 14 éves hogy az ő farka 15 cm es és hogy ez jo méret átlag-e

megfelel majd a csajnak

na akkor beszolok a kis xxx nek stb

na a többit nem tudtam leirni mert kimoderáltak

de lehet még ez sem megy el

amugy tetszik az oldal és lehet belőle tanulni

2009. jan. 8. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
én nem nagyon hiszem,hogy mérvadó lenne.láttam már több 40%os nagyon jó válaszokat adó,meg 90% feletti nagyon rossz válaszokat adó egyéneket is. egyáltalán nem érdekel kinek mennyi %-a van.
2009. jan. 8. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként én nem tartom jónak, hogy az úgynevezett "nem hasznos" válaszokat elrejti a rendszer. Én mindig bepipálom a kis négyzetet, és sokszor a nem hasznosnak %-olt válaszok között is van hasznos.
2009. jan. 8. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

igazad van minden válasz hasznos valamijen formában és én sem nézem azt kinek hány %a van különben is ha poénkodik a válasszal akkor mindig leszavazzák amugy meg zseni mint én

köszike lehet lepontozni

na ez még egy jo

2009. jan. 8. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

Engem csak akkor zavar, ha lepontoznak, ha valamilyen tema elegge megosztja az embereket. Ilyenkor fordul elo, hogy sajnos, valamelyik tabor igy probalja ervenyre juttatni az igazat, holott mindket velemeny helyes, es izles kerdese (itt most konkretan a heti kotelezo "Lenyeled-e a spermat?" kerdesre gondolok, ahol rendszerint a haszontalanok kozott kotnek ki azok a valaszok, amikben azt irjak, hogy nem, vagy mindenkinek maganak kell eldonteni, hogy gusztusa-e).

Az pedig, hogy csokken a szazalekod, azert rossz, mert pl egy 60-70% alatti ember valaszat ketkedve olvasom, holott lehet, hogy nagyon ert a temahoz, es segitene a valasza. En pedig nem szeretnek hiteltelen lenni masok hulyesege miatt. Gyakorlati jelentosege nincs, versenyt nem kell belole csinalni, csak egyszeruen mutatja, mennyire adsz ertekes, hasznalhato valaszokat.

2009. jan. 8. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
86%

Azt nem tudom hogy fonos-e a százalék, de azt igen, hogy nem a helyes képet mutatja. Én csak pár napja regisztáltam azért, mert egy konkrét(nem véleménykifejtős) kérdésre biztosan tudatam a helyes választ.(Addig csak olvasgattam a válaszokat)Összesen 3 kérdésre válaszoltam, amiben biztos voltam, nem véleményt írtam, hanem tényeket.

Választ, amire a nyakamat tenném, mivel olyan munkakörben dolgozom, ami kapcsolódott a kérdéshez.

Mégis lepontozak. Miért? Nem tudom. Talán valakinek fájt a magas %-om.

2009. jan. 9. 12:54
 9/9 anonim válasza:
93%

Én is pár napja regisztráltam csak, és eddig három kérdésre válaszoltam. Az első két válsz után 100% voltam, a harmadik után ebből 40% lett. Konkrét kérdésre, konkrét választ adtam, és ugyanúgy mint az előttem író, biztos vagyok benne, hogy (végzettségem folytán) helyes volt válasz, ám a kérdező számára nem túl kedvező.

Nem fogok hisztizni miatta, nem akasztom fel magam, de bevallom őszintén kicsit elkedvetlenített a dolog. Többségünk azt hiszem, azért van itt, azért válaszol, mert segíteni akar, mert tudja a választ, mert van véleménye. És ha erőfeszítéseit, segítő szándékát nem értékelik, egy idő után elmegy tőle a kedve. Gondoljatok bele, ez az életben is így működik, nem csak itt.

Másrészt úgy tapasztaltam, hogy vannak itt gyerekek, és nagyon fiatalok is, akiknek az értékítélete még nem biztos, hogy helyes. Kérdez valamit, és azt a választ fogja elfogadni, ami számára kedvező, vicces, jópofa, és ha olyan valaki válaszolt aki 90-100 %-os, akkor az biztosan helyes. Találtam itt nem egy nem kettő, olyan kérdést (egészség, szex, stb), melynek megválaszolása még így névtelenül is, szerintem bizonyos felelősséggel jár.

Szerintem nincs szükség sem pontozásra, sem büntetésre, gondolkodni kell, mikor kérdezünk és válaszolunk.

Hű, ez nagyon komolyra sikeredett, már be is fejeztem. Megyek tovább válaszolgatni.

2009. jan. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!