ChatGPT és egyéb szövegalkotó algoritmusok fejlődésével szerintetek is kevesebben használják a gyakorikérdéseket?
Figyelt kérdés
nov. 25. 23:10
11/14 anonim válasza:
Bölcsebbenk tartom magam a chatgpt-nél, mert nulla saját tapasztalata van. Utálom. Főleg akkor, amikor a kollégáim azzal szórakoznak, hogy PLC és ipari robot programokat kérnek tőle, amit nekem osztottak ki feladatnak. Természetesen tele van mindig errorral, még soha nem sikerült működőt csinálni vele. A termékeinket sem ismeri. Senki embernél nem tartom magam bölcsebbnek, az hiba lenne, de ez olyan, mint egy elmebeteg ember, aki mindenki más énjét felölti, elszínészkedi őket, mert nincsen sajátja.
12/14 anonim válasza:
igen. illetve a gyakszinak van egy szórakoztató, közösségi jellege is, valós emberek tapasztalataival.
leginkább, szerintem a keresőket, és a stackoverflowt, és hasonlókat helyette4sítheti, kiegészítheti.
13/14 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, bizonyos funkciókra gyakrabban fogják használni a ChatGPT-t, pl. ha konkrét információt keresnek (pl. olvasónaplóhoz kell, hogy mi történt ebben meg ebben a regényben, hogy mennyi adót kell ilyen-olyan vállalkozás után befizetni, vagy hogy mennyi ideig hat egy doboz energiaital pl.). De sztem a nem annyira egzakt, emberibb kérdések miatt még mindig inkább ide vagy a redditre fognak felmenni.
14/14 anonim válasza:
Én azért használok már más platformot (Reddit), mert az itteni közösség teljesen felhígult. A kategóriák, amiket korábban szerettem, tele lettek frusztrált suttyókkal, akik nem segíteni akarnak, csak belerúgni a másikba.
Mindig az adott kérdező a hibás, őt kell ekézni és ha megvan a csapásirány, ott jót már nem tud szólni a kérdés kiírója. :D
Azt veszem észre, hogy nem is egy tanult réteg fordul meg itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!