Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » ChatGPT és egyéb szövegalkotó...

ChatGPT és egyéb szövegalkotó algoritmusok fejlődésével szerintetek is kevesebben használják a gyakorikérdéseket?

Figyelt kérdés
nov. 25. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Bölcsebbenk tartom magam a chatgpt-nél, mert nulla saját tapasztalata van. Utálom. Főleg akkor, amikor a kollégáim azzal szórakoznak, hogy PLC és ipari robot programokat kérnek tőle, amit nekem osztottak ki feladatnak. Természetesen tele van mindig errorral, még soha nem sikerült működőt csinálni vele. A termékeinket sem ismeri. Senki embernél nem tartom magam bölcsebbnek, az hiba lenne, de ez olyan, mint egy elmebeteg ember, aki mindenki más énjét felölti, elszínészkedi őket, mert nincsen sajátja.
nov. 30. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:

igen. illetve a gyakszinak van egy szórakoztató, közösségi jellege is, valós emberek tapasztalataival.

leginkább, szerintem a keresőket, és a stackoverflowt, és hasonlókat helyette4sítheti, kiegészítheti.

dec. 2. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondanám, bizonyos funkciókra gyakrabban fogják használni a ChatGPT-t, pl. ha konkrét információt keresnek (pl. olvasónaplóhoz kell, hogy mi történt ebben meg ebben a regényben, hogy mennyi adót kell ilyen-olyan vállalkozás után befizetni, vagy hogy mennyi ideig hat egy doboz energiaital pl.). De sztem a nem annyira egzakt, emberibb kérdések miatt még mindig inkább ide vagy a redditre fognak felmenni.
dec. 9. 14:19
 14/14 anonim válasza:

Én azért használok már más platformot (Reddit), mert az itteni közösség teljesen felhígult. A kategóriák, amiket korábban szerettem, tele lettek frusztrált suttyókkal, akik nem segíteni akarnak, csak belerúgni a másikba.

Mindig az adott kérdező a hibás, őt kell ekézni és ha megvan a csapásirány, ott jót már nem tud szólni a kérdés kiírója. :D

Azt veszem észre, hogy nem is egy tanult réteg fordul meg itt.

dec. 25. 20:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!