Hogyan lehet itt az oldalon válaszolni a privát üzenetekre?
Még sosem leveleztem itt priviben, és a beérkezett üzenetnél látom a "válasz" lehetőséget, akkor megjeleníti ott az illető üzenetét, és akkor fölé vagy alá írjam a válaszomat?
Vagy azt ki kell törölni és teljesen üres helyre írjam az üzimet?
Bocsi, tudom hogy nagyon érthetetlen de másképp nem tudom elmagyarázni
Bárhová írhatod, a szövegdoboz területe szabadon szerkeszthető (így törölhető is). Átlátható akkor lesz, ha következetesen mindenki csak alulra vagy felülre fogja a válaszát írni, mert így lesz sorrendisége az üzenetváltásnak. Ha beletörölsz akkor nehezebb lesz visszakövetni, mert nem lesznek ott az előzmények.
Több üzenetváltás után nagy lesz az addigi szöveg terjedelme, így a logikus módszer egy entert ütni az első sor elé, majd fölé írni az új választ, mert nem kell tekergetni, hogy mindig az utolsó sor után írj - és a címzett is rögtön a válaszodat látja ahelyett, hogy letekerne az új szöveghez.
Én alkalmazkodom. Írtam privátban felülre, alulra, sőt a sorok közé, hogy lehessen látni, mi az, amire válaszolok. Én törölni is szoktam a régebbi válaszokat, hogy legyen hely az új témának, mert az mindig marad az üziben.
Használom az entert, hogy meg lehessen különböztetni a választ, és bár a rendszer csillagokkal jelzi a válasz mondatokat, és még külön szoktam használni a gondolat jelet is a válaszaimban (ami valójában kötőjel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!