Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogyan lehet itt az oldalon...

Hogyan lehet itt az oldalon válaszolni a privát üzenetekre?

Figyelt kérdés

Még sosem leveleztem itt priviben, és a beérkezett üzenetnél látom a "válasz" lehetőséget, akkor megjeleníti ott az illető üzenetét, és akkor fölé vagy alá írjam a válaszomat?

Vagy azt ki kell törölni és teljesen üres helyre írjam az üzimet?

Bocsi, tudom hogy nagyon érthetetlen de másképp nem tudom elmagyarázni

okt. 25. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bárhová írhatod, a szövegdoboz területe szabadon szerkeszthető (így törölhető is). Átlátható akkor lesz, ha következetesen mindenki csak alulra vagy felülre fogja a válaszát írni, mert így lesz sorrendisége az üzenetváltásnak. Ha beletörölsz akkor nehezebb lesz visszakövetni, mert nem lesznek ott az előzmények.

Több üzenetváltás után nagy lesz az addigi szöveg terjedelme, így a logikus módszer egy entert ütni az első sor elé, majd fölé írni az új választ, mert nem kell tekergetni, hogy mindig az utolsó sor után írj - és a címzett is rögtön a válaszodat látja ahelyett, hogy letekerne az új szöveghez.

okt. 25. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig felülre szoktam írni, így könnyebben lekövethető szerintem ha hosszabb üzenetváltásról van szó.
okt. 25. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Felülre írd, mert így a másik félnek is felül lesz az üzeneted, nem kell keresgetnie.
okt. 25. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én alkalmazkodom. Írtam privátban felülre, alulra, sőt a sorok közé, hogy lehessen látni, mi az, amire válaszolok. Én törölni is szoktam a régebbi válaszokat, hogy legyen hely az új témának, mert az mindig marad az üziben.

Használom az entert, hogy meg lehessen különböztetni a választ, és bár a rendszer csillagokkal jelzi a válasz mondatokat, és még külön szoktam használni a gondolat jelet is a válaszaimban (ami valójában kötőjel).

okt. 27. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!