Melyik a rosszabb szerintetek? A mindenbe belekötő és agresszívan balhézó emberek, vagy a direkt provokatívan trollkodó emberek?
Figyelt kérdés
Nekem ez most a hét nagy kérdése lesz. Előre is köszi a szavazatokat és a válaszokat!okt. 18. 15:36
A kérdező szavazást indított:
agresszív kötekedő balhézó emberek a rosszabbak
provokatív trollkodó emberek a rosszabbak
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
Hát a trollokat én hamar kiszúrom, és hamar túljárok az eszükön. De az agresszív hülyéket már nem igazán lehet jól leszerelni. Másznak bele az ember képébe, kötekednek lépten nyomon, és erőszakkal tönkreteszik a kérdés alatti jó kis eszmecseréket.
2/5 anonim válasza:
A butaságokat kérdezők a legrosszabbak.
3/5 anonim válasza:
Kérdéssel válaszolnék a kérdésre, mi számít neked agresszív válasznak, és mit vélsz szándékos trollkodásnak? Így ha a logika útján maradunk, hiányos a kérdésed. Illetve gondolom a karteziánus racionalizmust te is jól ismered, attól kezdve pedig nem kérdés tárgya a megítélés. És ezzel egy olyan választ adtam, amiről elég jól tudom, hogy kimerítheti számodra bármelyik szóban forgó fogalmat is, holott valójában részemről nincs mögötte szellemi agresszió vagy cinizmus.
4/5 A kérdező kommentje:
Agresszív válasz = jön egy olyan válaszoló aki senki más igazát nem fogadja el, agresszívan mindenkit leugat, minősít, erőszakosan próbálja végigverni másokon az igazát, sorra lepontozgat, és mindenki aki mást mer gondolni, az ellenség
Szándékosa trollkodás = jön egy olyan válaszoló aki csak direkt idegesíteni akarja az embereket, kiforgatja a válaszokat, szivatja és hergeli az embereket, provokál, hülyére vesz, szórakozik velük
Tudom hogy néha van átfedés a két kategória között, de mégsem ugyanaz. Sok agresszív ember nem trollkodik hanem teljesen komolyan gondolja, lásd fanatisták. És sok troll nem agresszív, hanem teljesen másfajta stílusokban próbálkozik.
okt. 19. 13:23
5/5 anonim válasza:
Ebben egyetértek veled, és meg is válaszolom az eredeti kérdésedet: szerintem mindkettő visszavezethető az elfojtott frusztrációra, amit így él ki valaki az ostobaságából fakadóan, ennek tudatában én nem disztingválom vagy kategorizálom az ilyeneket, és igyekszem minél magasabbról letojni. Aki hülye, az teljesen szabadon lehet az, csak engem hagyjon békén. Legfeljebb akkor reagálok rá, ha az a szabályzatba ütközik, arra való az a felkiáltójel a válaszok alatt. Vagy esetleg akkor, ha a kérdező túl naiv ennek a felismeréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!