Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Van előnye itt gyk-n, hogy...

Van előnye itt gyk-n, hogy 4-es szintről 5-re fejlődjek?

Figyelt kérdés
4-en is sűrűn írhatok ki kérdést, válaszolhatok sokat, privátot bármennyit küldhetek. Van értelme, hogy felvigyem magam ötre?
aug. 21. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
A különbség a két szint között a jelenlegi korlátozási idők csökkentése még néhány perccel. Ha a mostani korlátozás sem zavar téged vagy nem teszi kényelmetlenné az oldal használatát, akkor nincs jelentősége. 3. szinttől kezdve az összes funkciót megkapod, csak különböző késleltetési időkkel.
aug. 21. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Nincs. Ezekkel a jogosultságokkal fogsz rendelkezni az 5. szinten:

"Korlátozás nélkül írhatsz válaszokat.

15 percenként egy kérdést írhatsz.

Korlátozás nélkül írhatsz privát üzeneteket.

Csatolhatsz szavazást a kérdésedhez.

Jelentheted a moderátor felé a szabályszegő kérdéseket/válaszokat.

Korlátozás nélkül állíthatsz be kedvenc kategóriákat."

aug. 21. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb semmi. De úgyis áttesz 5-be, nem kell nagyon teperni érte.
aug. 21. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom változott-e, de a jogosultsági szint bevezetésekor egy válaszban megjelentek a besorolási és jogosultsági feltételek, azokat táblázatba foglaltam, ha nem változott, akkor így van: [link]

Eszerint nem 30, hanem 15 perces időközökkel írhatsz kérdéseket; nem tudom hogy vagy vele, de például nekem évi 1-2 kérdésnél nincs jelentősége.

A másik, hogy ha értékeled mások válaszát és az értékelési százalékod 75% felett van, akkor 4-es jogosultsági szintnél csak 75% jelenik meg és számít súlyként a válasz hasznosságának megállapításánál, 5-ö szintnél a valódi % jelenik meg és számít súlyként a válasz hasznosságának megállapításánál. 75%-ig egyre megy.

aug. 21. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem semmi olyan előnye nincs, ami miatt törődni kéne vele, hányas szinten vagy.
aug. 21. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!