Ha mágiával elértem már mindent amit akartam az életben, hova fejlődjek még tovább?
Harmincéves koromra mondhatni önerőből szinte mindenem megvan.
Közel 10 évig gyakoroltam a mágiát mindent elolvastam róla, majd a gyakorlatban is megtanultam használni.
Elsőnek kis sikerek voltak, majd jött minden amit akartam.
Kertes ház, kocsik, külföldi élet,nyaralások.
Kell még ettől több az életben?
Ha neked ennyi elég, akkor ülj le egy székre, és várd az elmúlást. Ha nem elég -mert mondjuk értelmes kívánságaid is vannak, mint pl. a személyiségfejlődés- akkor tessék tovább élni!
(szánt szándékkal olyasmit neveztem meg értelmes célnak, ami eléréséhez a mágia nem megfelelő eszköz, muhaha!)
Akinek a nevét nem szabad kimondani, miért keverted már ide?
Mágiáról volt szó, nem példabeszédekről.
Az erőt amit használtam az fekete mágia volt.
Öncélú és véráldozat alapú.
De amit kértem megkaptam.
Olyan volt mintha minden gyorsan vagy egyszerre teljesült volna, pár hónapig csak gondolkodtam merre tovább mert ott volt minden amit akartam.
"amit kértem megkaptam" - A következő lépés: elgondolni, hogy minden, de minden itt marad, mikor Te, Ó! I. Nagy Fekete Mágus-kérdező átlépsz a halál kapuján. Üres kézzel jöttünk a világra, üres kézzel megyünk ki belőle.
"Akinek a nevét nem szabad kimondani" - ez mi, Máguska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!