Csak szellemileg retardáltak olvassák a gyakorit vagy néha erre téved egy két normális fazon is?
Figyelt kérdés
aug. 21. 01:31
1/11 anonim válasza:
Én normális vagyok ám retard kérdésre retard válasszal reagálok, értelmes kérdésre viszont értelmessel.
2/11 anonim válasza:
Vannak itt értelmes emberek, csak ők ritkán kommentelnek.
3/11 anonim válasza:
Mondjuk ebből a kérdésből sem az intelligencia sugárzik.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom, talán nem ártana elgondolkodnod azon, hogy miért kellett feltenned egy ennyire okos kérdést hajnali fél kettőkor.
6/11 anonim válasza:
Tény, hogy egyre inkább lejtmenetben van az oldal, de azért még akadnak normálisak is bőven.
8/11 anonim válasza:
Van egy-két normális ember, de a rossz moderáció miatt már a trollok vannak többségben.
9/11 Juliusz48 válasza:
Ilyet általában egy retardált kérdez, mert a normálisa különbséget tud tenni az értelmes, és a te kérdésed között is. Választ meg még te is vársz, miért gondolod, hogy a hozzád hasonlót, ne érdekli a feltett kérdésre adott válasz.
10/11 anonim válasza:
Hülye kérdésre, csak hülye választ várhatsz.
Azért itt nem mindenki retardált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!