Az adminok vajon miért engednek bent ennyi tiszteletlenséget az oldalon?
Részemről ez csak egy tájékozódó kérdés, ha van olyan admin, aki megválaszolja, nagyon megköszönöm neki. De az az igazság, hogy ennek az oldalnak az emberi színvonala morálisan nagyon kezd mélyrepülni. Állandóan csak és szinte kizárólag megvető, megalázó, bántó, lekezelő és tiszteletlen megnyilvánulásokat látok a kérdések alatt. Ítélkezések, egymás leostobázása teljesen semleges témákon, mint valami elmegyógy és dedó keverékében, veszekednek stb.
Holott a weboldal szabályzata világosan leírja, hogy:
"3. / Korlátozások
(a) Tilos trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni.
(b) Tilos személyeskedni, azaz olyan megjegyzést tenni amely másokra nézve sértő lehet (különösen ami egy másik Felhasználót zavarhatja kora, neme, származása, vallása, faji, nemzetiségi hovatartozása, világnézeti meggyőződése, véleménye, élethelyzete miatt), továbbá mások becsületére, jó hírnevére sérelmes tartalmat elhelyezni, függetlenül attól, hogy az valós vagy sem, kiemelten a közszereplőkre vonatkozóan. Tilos olyan tartalmat elhelyezni, amely gyűlöletkeltésre bármilyen formában alkalmas."
Mindehhez képest virágzik a frusztráltság, a rombolás, az ellenségeskedés.
Észrevételként kérdezem, hogy nem lenne célszerű erre is jobban figyelni és szűrni?
Ha admintól vársz választ, akkor a használótársaid válaszaira szolgáló felület helyett a Gy.k. kapcsolatként megadott címére kellett volna írnod. Bár, nem tudom, mit remélsz; hiszen a moderáció bizonyára a tulajdonos elvárásainak megfelelően folyik; ellenkező esetben cserélnék a moderátort.
Ha azért ide írtál, mert veled egyezően elégedetlenkedők válaszait várod; bizonyára lesz ilyen is.
Nekem nem okoz gondot.
Ha olyan kérdést nyitok meg, ahol sértegetések, veszekedések vannak, akkor felületes ránézés után vagy bezárom, vagy az addigiakat figyelmen kívül hagyva válaszolok a kérdésre.
Ha az én válaszomra írnának sértőt, arról meg nem tudok, mert nem térek vissza. A „Megválaszoltjaid”-ból általában a Gy.k.-ból való kilépés előtt szélnek eresztem a kérdéseket, ha elmarad, akkor legközelebb. Nem reagálok az értesítésre, hogy érkezett-e új válasz valamelyik általam megválaszolt kérdéshez; ha nem felejtem el az X-elést, akkor nincs is mihez. A kapott üzeneteket sem olvasom el.
Az évenkénti, kétévenkénti kérdéseimre pedig elég hamar és számomra hasznos választ szoktam kapni; jellemzően egy kérdésre, egyet. De nem is netes kereséssel könnyen megválaszolható, véleményt váró vagy csevegést kezdeményező kérdések.
Ez az oldal már régóta úgy működik, hogy:
1: munka ne legyen vele túl sok,
2: csak botrány ne legyen, a többi nem érdekes,
3: forgalom viszont legyen, mert az kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!