Nem lenne jó a Tini párkapcsolatok kategóriába is egy LMBT+ alkategória?
Figyelt kérdés
Vagy ez jogszabályba ütközne?aug. 14. 19:10
1/9 anonim válasza:
Viharos vizekre eveztél ezzel a kérdéssel 😆
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, nem tilos kiskorúként lmbt+-nak lenni :)
aug. 14. 19:39
3/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Magyarországon ma még nem, de holnap kitudja. Tudod, ha a fejesek azt mondják nincs akkor nincs. Mint a Szovjetunióban ,,A paradicsomban nincsen gyilkosság".
Amúgy lehetne felőlem, engem nem zavarna, de a szélsőjobbos látens homik rögtön panaszkodnának. Nekik valószínűleg azért nem tetszene, mert csak egy lépés választja el őket, hogy beismerjék valódi némi identitásukat.
Azért, mert valaki lát egy meleget, attól még nem lesz az.
5/9 anonim válasza:
A tiniknek még a tanulással kellene foglalkozni inkább, nem ennyire mélyvizekre evezni a szexualitásban. Eleve szexualitás téma itt a tini kategóriában nem is megengedett. Aki már elmúlt 18, az mehet a megfelelő kategóriába kérdezni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Csomó homoszexuális kérdést láttam már ebben a kategóriában és senki sem panaszkodott, hogy nincs nekik külön. Nem kell másként viszonyulni egy olyan párkapcsolathoz, ami két azonos nemű közt van.
7/9 anonim válasza:
Ja, meg aztán az óvodás kategóriába is. A tinik jelentős része egyáltalán nem is alkalmas még komoly kapcsolatra, maszatolni meg minek?
8/9 anonim válasza:
Tekintve hogy 16 év alatt már jó ideje regisztrálni se szabad, így pont hogy az egész tini kapcsolatok kategória felesleges, 16 felett már simán lehetne a felnőttek közé írni a kérdést, ott már nincs nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!