Tisztelt fejlesztők! Meg lehetne esetleg oldani, hogy lehessen tiltani/rejteni bizonyos alkategóriákat?
Itt nem fognak a fejlesztők és más sem válaszolni, csak a felhasználók. Évekre visszamenőleg tudod listázni hányan és hány hány százféle ötletet, tanácsot, kérést fogalmaztak már meg, amiből semmi nem teljesült.
"néha nem vesszük észre"
Kérlek vedd észre. Nem fognak lefejleszteni egy olyan funkciót, ami kivédhető egyszerű odafigyeléssel.
1. Itt már inkább csak fenntartó van, fejlesztő nincs. Mármint az oldalon, de az sem itt a kategóriában.
2. A menüből tudsz alkategóriákat is választani, aminek a kérdését olvasni akarod. Tehát a problémád megoldható, csak a lustaságod, a kényelmed akadályoz benne.
"Viszont van pár alkategória, amely sértő vagy elfogadhatatlan egyesek számára."
Ez az "egyesek" egyéni problémája, ha nekik egy alkategória elfogadhatatlan. Ha zavarnak a "homoszexualitás" és "leszbikusság" alkategóriák, ne menj a Szexualitás kategóriába. Ja, hogy akkor nem tudnád a heteró kérdéseknél élvezkedni? No, ez a te egyéni problémád.
De hisz pont ez az. Hogy úgy is tud menni a szexualitásba, hogy csak a hetero kategóriát olvassa. Aztán az egyéb kategóriát.
Hiába lettem lepontozva, ki lehet kerülni azt az alkategóriát ami nem érdekel.
Nem igazán értem az indulatnélküliséget, bár 16 felettiek vannak itt, tehát nézhetik? nemde?
Szerintem ha igény lesz rá (mint nekünk woke mentes internetre csak Magyaroknak) előbb utóbb lesz! Főleg ha mi hozzuk létre, magunknak LOL
segítettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!