Csak engem zavar, hogy a legtöbb válaszoló anoním ! Sokszor azt sem tudom a válaszokból, hogy ki-kivel van?
20. Ebben mind igazad van, csak az olyan eseteket lehetne kivédeni, amit néha megkapok: Ha csak beszólni tudsz, akkor minek jöttél ide?
És amikor leírom, hogy a 2., 7., 11., 12., 21., 27. választ is én írtam, és mind 100%-on van, akkor jön hogy nem tudtam. Vagy tovább duzzog.
Meg néha az az érzés, hogy egymásnak ellent mondó írások egy valakitől származnak, és hát akkor döntse el, hogy most melyik.
21: Ne izgulj! Miért is kellene itt kivédeni bármit? Itt a lényeg, hogy ha van egy kérdésed és érkezik rá 5-10-20+ válasz, akkor abból a halmazból kell kiválasztanod a számodra értékes információt (már ha van).
Egyszerű kitalált példa:
Milyen nagyra nő meg a festő pipitér?
Válaszok:
kispista:"évelő faj" - nem ez volt a kérdés
Habakukk99: "párosujjú patás" - nem releváns válasz
herCegNő11: "hüje vagy menné aludni!" - ezt nem kell kommentálnom
anonim: 60-70cm - ez akár hihető is
kobold57: [link]
KleinúR00: 70 cm körül - ilyen válasz már volt, nem kizárt, hogy igaza van
Az utolsó 3 válasz ér valamit, ezért azokat vesszük figyelembe. De a lényeg az, hogy MINDEGY hogy ki írta.
Duzzogókkal, ellentmondókkal nem kell foglalkozni.
22: Persze, hogy nincs igazam, ez a te igazságod! És ezzel a mondattal le is ráztalak, mert mindegy, hogy ki vagy. A lényeg, hogy a kommented haszontalan. Most megsértődsz, újjra támadásba lendülsz és írsz valami "szépet", megpróbálod megmagyarázni, hogy neked van igazad. Vita generálódik, veszekedés. Úgy teszek, mintha engem is felzaklatna a válasz, én is ideges lennék, de csak itthon, hátra dőlve rögöhök a válaszokat olvasva. Te egyre idegesebb vagy. Ki jár rosszabbul? Én, aki poénból belemegyek a szituációba és trollkodok, mert feldobod a magaslabdát vagy te akinek meg a vérnyomása az egekben van teljesen indokolatlanul?
22-es! Amit eddig írtam neked azt ne vedd komolyan! Csak rá akartam világítani arra, hogy itt a virtuális térben mennyire egyszerű hülyének lenni, csak úgy név nélkül.
43 éves vagyok, 1996 óta vagyok/voltam különböző chat oldalaknak (IRC), internetes fórumoknak a tagja. Ennyi idő alatt megtanultam kezelni a hülyéket (is), és megtanultam, hogy miről szól ez az egész. Kezdetben még máshogy viszonyultak az emberek egymáshoz. Akkor még olyan nickek születtek, amiket több éven, évtizeden át használt a felhasználó. És amikor szerveztünk élő találkozót, akkor is a saját becenevünkön szólítottuk egymást.
Szóval miért kellene, hogy bármiféle elképzelésem legyen egy-egy felhasználó kilétéről?
Igazad van, nem CSAK a korral van itt a probléma, inkább az agyi állomány rendellenes működésével.
"Nem hiszem, hogy sokan lennének, akik kitalált vezetéknév/keresztnév párost adnának meg, vagy olyat, ami nem az övék." Ezzel a mondattal pedig ellentmondtál magadnak, ha jól értelmezem. A lényeg, hogy kevés itt a valódi név, becenév. De nem is számít, ahogy korábban írtam. De elárulok valamit: Ha az nagyon kíváncsi vagy arra, hogy ki rejtőzik egy-egy hihetőbb becenév mögött, akkor miért nem keresel rá a Facebook-on például? ;)
23: Ez itt most nem az a "hely", ahol fontos lenne bárki kiléte, ahogy feljebb írtam.
1. Nézzük a kérdést/választ.
2. Eldöntjük, hogy tudunk/akarunk-e reagálni.
3. Ha igen, akkor válaszolunk, de nem a felhasználónak, hanem csak a kérdésre/válaszra reagálunk. Most is ezt csináljuk egyébként.
21-22-23: Reagáltam az írásotokra, de nem nektek, hanem csak arra amit írtatok. Az meg, hogy a 21-22-23-as komment 1,2 vagy 3 embertől származik, édes mindegy!
Remélem, így érthető volt, ha már ennyi időt elcsesztem a válaszokkal :)
#26: Azt hiszem, hogy nem olvastad végig elég figyelmesen a hozzászólásom, vagy nem értetted meg. Ez valahogy kimaradt neked: "22-es! Amit eddig írtam neked azt ne vedd komolyan! Csak rá akartam világítani arra, hogy itt a virtuális térben mennyire egyszerű hülyének lenni, csak úgy név nélkül." Ergo ha "megtrollkodlak", akkor te komolyan veszed (mint most jelen esetben is), pedig nem kellene. Pont ez lett volna a lényeg. Én nem írtam azt, hogy te "hülye troll" lennél. Kérlek, olvasd el újra, végig amit írtam.
UI: Ma már nem a 90-es éveket éljük, ma már "mindent is" lehet a virtuális térben, és PONT ezért nem kell foglalkozni a nevekkel vagy azzal, hogy a hülyék milyen válaszokat írogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!