Csak engem zavar, hogy a legtöbb válaszoló anoním ! Sokszor azt sem tudom a válaszokból, hogy ki-kivel van?
Engem annyiban zavar, hogy nem lehet tudni, hogy egy kérdés alatt hány választ írt ugyanaz. Az újítás előtt a százalékok legalább egy hozzávetőleges viszonyítási alapot adtak.
A nevemet azért nem rakom ki, mert így bátran válaszolok minden témában, akár személyesebb példával is. Ha itt valaki mindenhol jár, minden kategóriában, és válaszolgat, simán fel lehet állítani a válaszai alapján egy elég közeli profilt az emberről. Mennyi idős, nő/férfi, családos-e, milyen betegségei vannak, merre él, mivel foglalkozik...és akkor még ezekre jönnek az érdeklődési körei. Bele értve a szexualitását is...
Köszönöm a válaszokat.
Kezdem megérteni miért ragaszkodnak sokan a névtelenséghez.
Visszakérdezek:
Változna bármit is az, hogy janika344 vagy marika69awsd lenne ott az anonim helyett?
Jómagam azért szeretem az anonimitást, mert nagyon sok ember nem tud/képes rugalmas lenni témákban, véleményekben.
Névvel összeköti a témát, ami pl nem tetszik neki, de máshol számára is jót ír ugyanaz az ember és csak azért ítélkezik, elzárkózik, mert látja a nevet.
Személyeskedés megy a téma megfelelő megbeszélése helyett...
Nagyon megrekedtek egyesek agyban, nem tudnak ésszerűen csak a témára fókuszálni.
Na, kecske, egyre több jó írást látok tőled.
Pont ezt javasoltam régebben én is: legyen az első válaszoló anonim 1, a második anonim 2, és ha később UGYANARRA a kérdésre újból válaszol, akkor maradjon a neve.
Egyszerű megírni, és teljesen jól használható lenne.
Ha támogatjátok, írjatok az oldalnak.
Úgy az ezredik ilyen írás után talán el is gondolkodnak rajta.
Nekem is ilyen ötletem volt. Hogy vagy kérdésenként, vagy kategóriánként lehetne sorszámot adni a felhasználóknak.
De szerintem ezzel az oldallal már reklámbevételek fejlesztésén kívül mást nem csinálnak.
Dehogynem!
Automatikusan (géppel) törlik azt a bejegyzést, 1 percen belül, amiben szerepel a "közvetítő" szó angolul. Egy ilyen fejlesztésre bármikor futja.
#15 Én már rég írtam ilyen javaslatot, persze választ sem kaptam.
Régen nem volt opció a név megjelenítése, ezért sokan leírták a rendes nevüket, esetleg a születési évet, pl. Ede66, amit nem mindenki akar reklámozni, sem azt, hogy profilt állítsanak össze róla a válaszai alapján, bárhogy hívják is itt.
Engem nem zavar, mert:
- a kérdések nagy része ostobaság (akár a keresőben is meg lehet találni a válaszokat) - így nem számít ki írja
- a kérdezők nagy része tizen-huszon éves "gyerek" vagy troll - így nem számít ki írja
- a kérdéseken és a válaszokon sokat szoktam nevetni - így nem számít ki írja
- senki nem vállalja a valódi nevét - de amúgy sem számít, hogy ki írja
- az meg hogy ki kivel van, itt teljesen mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!