Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak engem zavar, hogy a...

Szándékos Bendegúz kérdése:

Csak engem zavar, hogy a legtöbb válaszoló anoním ! Sokszor azt sem tudom a válaszokból, hogy ki-kivel van?

Figyelt kérdés

aug. 12. 07:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem annyiban zavar, hogy nem lehet tudni, hogy egy kérdés alatt hány választ írt ugyanaz. Az újítás előtt a százalékok legalább egy hozzávetőleges viszonyítási alapot adtak.

A nevemet azért nem rakom ki, mert így bátran válaszolok minden témában, akár személyesebb példával is. Ha itt valaki mindenhol jár, minden kategóriában, és válaszolgat, simán fel lehet állítani a válaszai alapján egy elég közeli profilt az emberről. Mennyi idős, nő/férfi, családos-e, milyen betegségei vannak, merre él, mivel foglalkozik...és akkor még ezekre jönnek az érdeklődési körei. Bele értve a szexualitását is...

aug. 12. 14:14
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kezdem megérteni miért ragaszkodnak sokan a névtelenséghez.

aug. 12. 19:33
 13/28 anonim ***** válasza:
97%

Visszakérdezek:

Változna bármit is az, hogy janika344 vagy marika69awsd lenne ott az anonim helyett?

Jómagam azért szeretem az anonimitást, mert nagyon sok ember nem tud/képes rugalmas lenni témákban, véleményekben.

Névvel összeköti a témát, ami pl nem tetszik neki, de máshol számára is jót ír ugyanaz az ember és csak azért ítélkezik, elzárkózik, mert látja a nevet.

Személyeskedés megy a téma megfelelő megbeszélése helyett...

Nagyon megrekedtek egyesek agyban, nem tudnak ésszerűen csak a témára fókuszálni.

aug. 13. 09:55
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne ha többen írnának nyilvános névvel, de jól leírta már a többi válaszoló, hogy miért nem jó egy idő után. Egyszerűen itt tényleg néhányan kipécéznek és utána már a neved láttán megy a leértékelés, jön a gyűlölködés, ráadásul általában olyantól akinek nem nyilvános a neve, tehát fogggggalmad nem lehet róla mi is a problémája veled az illetőnek. :D Régebben jobb volt a közösség itt, rengetegen írtak nyilvános névvel, volt sok-sok egyéniség és közel sem volt ennyi rosszindulat itt. Egy nagy buli volt az oldal, mára meg csak ész nélküli trollok és gyűlölködők gyülekezete főleg. Tisztelet a kivételnek, mert akad azért az is, de nem véletlen nem írok már én se nyilvános névvel.... Pedig úgy volt igazán jó. :/
aug. 13. 14:09
 15/28 veszettkecske ***** válasza:
97%
Legalább egy ideiglenes id-t kapnának az anonim válaszolók egy kérdés alatt, ami lehet akár generált, csak hogy tudja a kecském kinek mekeg épp vissza.
aug. 13. 15:39
 16/28 anonim ***** válasza:
38%

Na, kecske, egyre több jó írást látok tőled.

Pont ezt javasoltam régebben én is: legyen az első válaszoló anonim 1, a második anonim 2, és ha később UGYANARRA a kérdésre újból válaszol, akkor maradjon a neve.

Egyszerű megírni, és teljesen jól használható lenne.

Ha támogatjátok, írjatok az oldalnak.

Úgy az ezredik ilyen írás után talán el is gondolkodnak rajta.

aug. 14. 12:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen ötletem volt. Hogy vagy kérdésenként, vagy kategóriánként lehetne sorszámot adni a felhasználóknak.

De szerintem ezzel az oldallal már reklámbevételek fejlesztésén kívül mást nem csinálnak.

aug. 14. 13:15
 18/28 anonim ***** válasza:

Dehogynem!

Automatikusan (géppel) törlik azt a bejegyzést, 1 percen belül, amiben szerepel a "közvetítő" szó angolul. Egy ilyen fejlesztésre bármikor futja.

aug. 14. 13:21
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

#15 Én már rég írtam ilyen javaslatot, persze választ sem kaptam.

Régen nem volt opció a név megjelenítése, ezért sokan leírták a rendes nevüket, esetleg a születési évet, pl. Ede66, amit nem mindenki akar reklámozni, sem azt, hogy profilt állítsanak össze róla a válaszai alapján, bárhogy hívják is itt.

aug. 14. 22:49
 20/28 kriszpo ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, mert:

- a kérdések nagy része ostobaság (akár a keresőben is meg lehet találni a válaszokat) - így nem számít ki írja

- a kérdezők nagy része tizen-huszon éves "gyerek" vagy troll - így nem számít ki írja

- a kérdéseken és a válaszokon sokat szoktam nevetni - így nem számít ki írja

- senki nem vállalja a valódi nevét - de amúgy sem számít, hogy ki írja

- az meg hogy ki kivel van, itt teljesen mindegy

aug. 15. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!