Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van ennyi "beteg" és...

Miért van ennyi "beteg" és fura elme itt gyakorin? Eleg erdekes es neha nem normalis leveleket kapok.

Figyelt kérdés
Főleg pl mikor odaírok egy erotikus kerdeshez valaszt, és akkor van h eleg erdekes es nem normalis leveleket kapok. Es csak igy nézek... Regebben is kaptam leveleket, de nem voltak ilyen elborult elméjűek az emberek. Sorry, h ezt kiírtam csak kicsit kiakadtam. XD

#szex #levél #elme #levelezés #Szexualis tartalom
júl. 30. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nyár van és ilyenkor több az unatkozó gyerek az oldalon, másrészt ez a jelenség mindig is jelen volt. Azért, mert semmi következménye nincs, szabadon meg lehet csinálni bárkivel, még a tiltás sem komoly visszatartó erő, mert visszaregisztrálnak és folytatják.

Amíg nem vezetik be az üzenetek fogadásának ki-bekapcsolását, addig csak pótmegoldások vannak. Nem válaszolsz olyan kérdésekre, aminél várható lesz a kéretlen megkeresés. Vagy nem írod ki a nemedet és korodat. Vagy olvasás nélkül törlöd az üzeneteket és tiltod a küldőjét.

júl. 30. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy az elözöeken kivül emailban értesíted a moderátorokat, ök tiltják az ilyen betegeket
júl. 30. 15:05
 3/8 anonim válasza:
Nem találkoztam ilyennel
júl. 30. 15:46
 4/8 A kérdező kommentje:
1-2-es köszönöm. Igen tiltottam van is olyan amit töröltem olvasas nelkul. A nememet meg a koromat hálisten nem szoktam kiírni.
júl. 30. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Erotikus kérdéseknél ez van.

Rengeteg beteg, kiéhezett ember csorgatja a nyálát.

A megoldás: nem kell erotikus kérdésekre válaszolgatni.

júl. 30. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös: én rengeteg "erotikus" üzenetet kapok, pedig föleg a gyerek, család, fözös topikban írok, erotikus témákban soha.
júl. 30. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös: erre a kérdésre adtam választ, privátban meg egy kifejezetten undorító üzenetet, intim képpel kisérve:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Ez minden, csak nem erotikus kérdés, szóval aki beteg, annak mindegy!

júl. 31. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez semmi, én várandós kismama vagyok, mostanában a terhesség/teherbeesés/szülés kategóriában vagyok aktív és onnan is jönnek ezek az erotikus/szexuális kérdések privát üzenetben.
aug. 3. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!