Ha a GYK-ra csak valós, teljes névvel lehetne fellépni, amit szigorúan ellenőriznének, akkor kevesebb felhasználó lenne?
#10 "Pedig attól lehet véleményed, és nem a politikai hovatartozásod mutatja meg, hogy milyen ember vagy."
Az lehet, hogy nem a véleményen múlik hogy milyen ember, viszont a munkáltató gondolkodás nélkül fogja kirúgni a neki nem tetsző véleményért, ahogy a szélsőséges csoportok, személyek is azonnal megtalálnának személyesen egy nekik nem tetsző komment után.
Ez az elképzelés - azon kívül, hogy adatvédelmi szempontból öngyilkosság lenne mind a felhasználóknak, mind az üzemeltetőnek - nem tizedére, hanem nullára csökkentené az oldal felhasználóinak számát.
Én pár éve tettem fel egy kérdést. Egy helyre volt egy összejövetel megbeszélve, viszont előtte kétszer jártam ott, két különböző étteremben, hekket ettem mindkét alkalommal, amitől olyan hasmenés jött rám, hogy a másodiknál a wc-re sem jutottam el.
Az volt a kérdésem, hogy mit javasolnak, mit egyek, hogy ne legyen kellemetlen az összejövetel.
Én ezt meg se kérdeztem volna, ha a nevem is ott lett volna és akkor sokat veszítek, mert tök hasznos válaszok jöttek és panaszok nélkül megúsztam az összejövetelt. Leírták, hogy valószínűleg az étteremmel van a gond és nem az emésztésemmel és a helyen milyen éttermekbe érdemes menni és javasoltam az összejövetel résztvevőinek az egyiket az összejövetel helyszínének. Ennek köszönhetően nem arról szólt az összejövetel, hogy befostam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!